Nejste přihlášen/a.
Legálně ne - jen na soudní příkaz...
doplněno 20.06.12 17:31: To Hanher: tak tuhle zkušenost nemám - pokud jsem kdy co vkládal na cizí účet, vždycky se mne baba za přepážkou na jméno majitele ptala, ne aby mi ho řekla... Asi nevypadám důvěryhodně...
Kde? U každé úřednice je postup jiný, dělám to tak, že se ptám zda je to účet toho a toho abych to neposlal někomu cizímu, nakonec mám fakturu, smlouvu. Dnes poprvní jsem v čspoř narazil na dívčinu která mi to odmítla říct s tím, že účet nesdělují. Nepochopila, že já nechci žádné číslo, to já vím, jen se chce ujisti, že je to jeho, tedy postačí kývnutí hlavy. No je tam nová. Jdu do KB a tam jsem skutečně měl zvrzlé číslo účtu, neexistovalo, nakonec jsme příjemce našli. Pokud se dává vkladový lísek vyplněný klientem u KB, není nikde uveden vlastník účtu, Když však data nadiktuji, v jejich vytištěném dokladu se vlastník objeví.U čs spoř ne, u GE též ne. U ČSOB se vkladový lístek nevyplňuje, ale ve výpisu banky se vlastník objeví. No není to na hlavu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.