Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nebyla ejakulace?

Od: sisiny odpovědí: 5 změna:

Zdravím, chci se zeptat - při sexu přítel vždy ejakuluje do mě a je normální, že část toho vyteče. Teď se dvakrát stalo, že orgasmu dosáhnul (to 100%), ale myslím, že bez ejakulace, jelikož ze mě nešla ani kapka. Přitom říkal, že ejakuloval, že to šlo asi hluboko. Může se stát, že k tomu nedošlo? Z jakého důvodu?

Myslím, že není možné, že by k tomu došlo tak, že bych o tom pak vůbec nevěděla, že by to skutečně šlo takto hluboko, i když se to nikdy předtím nestalo...

Nebo ano?

Díky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

askmenow*
hodnocení

2x

... souhlasím s tím, že může mít ejakulátu méně, než obvykle.

Ještě dotaz, jak na stopro víte, že orgasmus měl? Hrát a lhát umí i muži, nejen my ženy ;)

eulalie*
hodnocení

2x

A jako jak hluboko by to mělo být, aby vůbec nic nevyteklo? Víte vy vůbec, jak to tam uvnitř vypadá? Nemáte tam bezednou díru a pochybuji, že by všechno jeho sémě prošlo čípkem. Já tipuju, že to na vás přítel nahrál, prostě už nemohl nebo se mu nechtělo a tvrdil, že vyvrcholil... holt to umějí nahrát i mužové.

pepak*
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem z důvodu porušení pravidel poradny. ]

martinaa*

Nezlobte se, ale pokud nechcete nijak poradit, proč sem píšete? Já zase žasnu nad takovými lidmi, co dávají najevo, jak je otázka tazatele ubohá a hloupá.

doplněno 20.06.12 21:43:

Jak jsem již psala, pokud nemáte radu, tak Vaše domněnky tazatelku moc zajímat nebudou. Holt každého zajímá něco jiného, smiřte se s tím:)

martinaa*
hodnocení

0x

To je hloupost. Něco při ejakulaci vytéci musí, v pochvě se to jaksi nemá kam "ztratit", i kdyby to bylo sebevíc hluboko. Ale existuje varianta, že pokud s přítelem sexujete často, má menší objem ejakulátu (klidně i velmi malý), a prostě ze sebe vymáčkne jen malinko:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma ejakulace

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]