Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chorvatsko - cigarety

Od: cronaldo* odpovědí: 5 změna:

Zdravím všechny, zítra jedu do Chorvatska a nestihl jsem si koupit karton cigaret. Chci se zeptat, jestli někdo ví, zda-li jsou tam levnější cigarety a vyplatí se koupit až tam, nebo si je mám koupit po cestě?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

0x

Dobrý den, kupte si elektronickou cigaretu, někde jsem viděl dvě za cenu jedné. Nemusíte nic řešit, pokud neletíte.

cronaldo*
hodnocení

Elektronickou cigaretu nechci, už jen z důvodu, že mi vůbec nechutná.

cronaldo*
hodnocení

A navíc, když jsem si nestihl koupit cigarety normálně, tak kvalitní elektornickou cigaretu bych snáchěl ještě hůře.

hodnocení

0x
Loni jsme tam kupovali,když nám došly naše zásoby,a Marlbora vyšly o pět korun levněji.Letos by to mělo být sumasumárum stejné:)
cronaldo*
hodnocení

Paráda, to jsem tak nějak chtěl slyšet, zrovna zlatý Marlbora jsou moje krevní skupina.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]