Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ráda bych se zeptala těch z vás, kteří nosí kontaktní čočky, kde je nakupujete?
Uplně ideální by bylo, kdyby existoval ochod s opravdu kvalitním, přesto velmi levným zbožím, jenže to je utopie, že ano... Byl mi však doporučován internetový obchod fokus optik. Nakupoval tam někdo? Máte s nimi zkušenosti?
Za veškeré reakce předem mockrát děkuji.
Na internetu se dají sehnat levné a kvalitní čočky. Zajděte si před prvními čočkami k očnímu, ať se dozvíte, zdali vůbec čočky nosit můžete, pokud ne, bylo by to vyhození peněz... pak už se dá potle receptu, co vám dá oční nastavit konfigurace na internetovém obchodě s čočkama.
Ikdyž si koupíte čočky přes internet, nezapomeňte jednou ročně jít k optikovi, nebo dopadnete jako já - vředy na rohovce, není to nic příjemného...
Přeji hodně štěstí
Láce čoček na internetu je vykoupena tím, že nejste v kontrolách. Optik Vaše oči nezkontroluje tak, jak je potřebné, to dokáže zhodnotit jen oční lékař. Nečekejte ale, že Vás oční lékař vyšetří, poradí Vám, jaké čočky si máte na internetu koupit a bude spokojen, že Vy jste spokojena. Takže dvě možnosti: Lacino na netu s nejistým výsledkem a rizikem vředu rohovky, nebo bezpečně, přesně - ale o něco dráž. Nejsem si ale jist, jestli ty 2-3 stovky úspory za půl roku za to stojí.
Je to problém, s nímž se setkávám v ordinaci prakticky denně. ten údiv nositelů čoček, když mi říkají...ale já chci jen vyšetřit, čočky si koupím na internetu...!
Já si čočky kupuji z eshopu Eiffel Optik, jsou tam asi o 200 Kč levnější než na jejich pobočce (na pobočce stojí asi 750 Kč), nechám si je vždy doručit na prodejnu, kde už na mě čeká i můj kontaktolog. Nikde jinde jsem neviděl 6 měsíčních čoček Air Optix za 550 Kč (doprava na prodejnu je zcela zdarma)
Pokud chcete cocky, musite nejdriv na vysetreni, tam vam doporuci ty, ktere vam nejvice vyhovuji. Nejspis si prvni baleni koupite i u nich.
Pak si to dle parametru kupujte, kde chcete - existuje spousta internetovych obchodu,napr. cockyshop.cz/..., kde jsem nakupovala ja. Myslim, ze cocky maji vsude stejne, jedna se o konkretni znacky, ktere koupit v kazde optice.
Ahoj, určitě si nejprve zajdi na aplikaci kontaktních čoček a pak teprve si je můžeš koupit v nějakém e-shopu. Kde mají nejlevnější čočky si můžeš lehce najít například na heurece: kontaktni-cocky.heureka.c/... a zde i podle referncí a hodnocení si můžeš přečíst zda-li je obchod kvalitní nebo ne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.