Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kontaktní čočky - kde nakupujete?

Od: novottom* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, ráda bych se zeptala těch z vás, kteří nosí kontaktní čočky, kde je nakupujete?

Uplně ideální by bylo, kdyby existoval ochod s opravdu kvalitním, přesto velmi levným zbožím, jenže to je utopie, že ano... Byl mi však doporučován internetový obchod fokus optik. Nakupoval tam někdo? Máte s nimi zkušenosti?

Za veškeré reakce předem mockrát děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

1x

Na internetu se dají sehnat levné a kvalitní čočky. Zajděte si před prvními čočkami k očnímu, ať se dozvíte, zdali vůbec čočky nosit můžete, pokud ne, bylo by to vyhození peněz... pak už se dá potle receptu, co vám dá oční nastavit konfigurace na internetovém obchodě s čočkama.

Ikdyž si koupíte čočky přes internet, nezapomeňte jednou ročně jít k optikovi, nebo dopadnete jako já - vředy na rohovce, není to nic příjemného...

Přeji hodně štěstí :)

askmenow*

Tak tak. Chce todojít k očaři přesně s požadavkem, že chcete čočky. Nejde jen o správné dioptrie, ale i o zakřivení té čočky apod. A pak se držet rady očaře a chodit pravidelně na kontroly.

drejdl*
hodnocení

1x

Láce čoček na internetu je vykoupena tím, že nejste v kontrolách. Optik Vaše oči nezkontroluje tak, jak je potřebné, to dokáže zhodnotit jen oční lékař. Nečekejte ale, že Vás oční lékař vyšetří, poradí Vám, jaké čočky si máte na internetu koupit a bude spokojen, že Vy jste spokojena. Takže dvě možnosti: Lacino na netu s nejistým výsledkem a rizikem vředu rohovky, nebo bezpečně, přesně - ale o něco dráž. Nejsem si ale jist, jestli ty 2-3 stovky úspory za půl roku za to stojí.

Je to problém, s nímž se setkávám v ordinaci prakticky denně. ten údiv nositelů čoček, když mi říkají...ale já chci jen vyšetřit, čočky si koupím na internetu...!

stasek
hodnocení

0x

Já si čočky kupuji z eshopu Eiffel Optik, jsou tam asi o 200 Kč levnější než na jejich pobočce (na pobočce stojí asi 750 Kč), nechám si je vždy doručit na prodejnu, kde už na mě čeká i můj kontaktolog. Nikde jinde jsem neviděl 6 měsíčních čoček Air Optix za 550 Kč (doprava na prodejnu je zcela zdarma)

saturn77
Air Optix se dá pořídit i pod částku 500 Kč

klara2
hodnocení

0x

Já nakupuju čočky na www.cocky-kontaktni.cz. Vyjdou mě o polovinu levněji než úplně ty samé u oční lékařky! Na oční se snažím jednou za půl roku zajít na kontrolu. Očařka ví, že mám čočky z netu a nic nenamítá. Jen prohodila něco ve smyslu, že chápe, že jsem chudá studentka...

dery*
hodnocení

0x

Pokud chcete cocky, musite nejdriv na vysetreni, tam vam doporuci ty, ktere vam nejvice vyhovuji. Nejspis si prvni baleni koupite i u nich.

Pak si to dle parametru kupujte, kde chcete - existuje spousta internetovych obchodu,napr. cockyshop.cz/..., kde jsem nakupovala ja. Myslim, ze cocky maji vsude stejne, jedna se o konkretni znacky, ktere koupit v kazde optice.

majkel*
hodnocení

0x

Ahoj, určitě si nejprve zajdi na aplikaci kontaktních čoček a pak teprve si je můžeš koupit v nějakém e-shopu. Kde mají nejlevnější čočky si můžeš lehce najít například na heurece: kontaktni-cocky.heureka.c/... a zde i podle referncí a hodnocení si můžeš přečíst zda-li je obchod kvalitní nebo ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]