Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
co by bylo možné doma vyrábět a pak prodávat přes internet např. na Aukru?
Nějaké typy? K dispozici rodinný barák, ne panelák.
Zatím ještě studuji, stačil by přivýdělek.
Napadlo mne třeba vyrábět dřevěné fajfky, dýmky na tabák ale zase ta otázka, byl by o to zájem?
Zajímavý nápad. Určitě bych si o tom zjistil víc. Kuřáků dýmek sice ase tak moc není ale taky to nebude žádná velkovýroba. Otázkou tedy bude asi dřevo, lak, nástroje a šikovné ruce. Jo a taky nevím do které živnosti to bude spadat ale řekl bych že volná.
Nicméně zpět k otázce, tady jste si napověděl sám. Pokud chcete nápovědu od nás, mě osobně pomůže odpověď na mou předchozí otázku. Odpověď "studuji" mi směr nenapoví. Když řeknete CO studujete, bude to lepší ![]()
Stejně tak pořád nemáme jasno na ve vašich schopnostech a zájmech.
Já to vědět nemusím jaké má schopnosti a zájmy, to nic neříká. Když je fyzicky, technicky zručný může přece od strouhání špejlí, párátek ... dělat vše až po výrobu letadel...
obor obchodník. Asi se teda v brzké době pokusím o výrobu fajfek. Především by se to chtělo asi dozvědět nějaké informace, nevíte jaké dřevo se používá pro výrobu fajfek, popř. pro vyřezávání?
Děkuji za rady a tipy určitě přivítám i další.
Kokardy. Soutěží spousta, výrobců málo. Buď to někdo dělá doma a má pěkné kokardy různých druhů a barev, ale nestíhá je udělat pro všechny zájemce, nebo to dělá firma, která má kokardy nezajímavé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.