Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
co by bylo možné doma vyrábět a pak prodávat přes internet např. na Aukru?
Nějaké typy? K dispozici rodinný barák, ne panelák.
Zatím ještě studuji, stačil by přivýdělek.
Napadlo mne třeba vyrábět dřevěné fajfky, dýmky na tabák ale zase ta otázka, byl by o to zájem?
Zajímavý nápad. Určitě bych si o tom zjistil víc. Kuřáků dýmek sice ase tak moc není ale taky to nebude žádná velkovýroba. Otázkou tedy bude asi dřevo, lak, nástroje a šikovné ruce. Jo a taky nevím do které živnosti to bude spadat ale řekl bych že volná.
Nicméně zpět k otázce, tady jste si napověděl sám. Pokud chcete nápovědu od nás, mě osobně pomůže odpověď na mou předchozí otázku. Odpověď "studuji" mi směr nenapoví. Když řeknete CO studujete, bude to lepší
Stejně tak pořád nemáme jasno na ve vašich schopnostech a zájmech.
Já to vědět nemusím jaké má schopnosti a zájmy, to nic neříká. Když je fyzicky, technicky zručný může přece od strouhání špejlí, párátek ... dělat vše až po výrobu letadel...
obor obchodník. Asi se teda v brzké době pokusím o výrobu fajfek. Především by se to chtělo asi dozvědět nějaké informace, nevíte jaké dřevo se používá pro výrobu fajfek, popř. pro vyřezávání?
Děkuji za rady a tipy určitě přivítám i další.
Kokardy. Soutěží spousta, výrobců málo. Buď to někdo dělá doma a má pěkné kokardy různých druhů a barev, ale nestíhá je udělat pro všechny zájemce, nebo to dělá firma, která má kokardy nezajímavé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.