Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Omrzela jsem se mu po 3 měsících

Od: terunka08 odpovědí: 14 změna:

Ahoj, chci se zeptat... Chodím s jedním klukem už skoro 2 měsíce. První měsíc byl boží <3 Měla jsem pocit, že on je ten pravej, ale pak to začalo. Přestal si mě všímat a začal se bavit s jinejma holkama... Když mu řeknu třeba, jestli semnou půjde někam po škole, tak odpoví ano a nakonec jde s kámošema jinam.. :( Už nevím co mám dělat... Furt se uráží, kvůli všemu. A nejhorší je na tom, že není schopnej mi do očí říct, že mě miluje. :'( Když si ho nevšímá, protože si on nevšímá mě, tak mi to vyčítá, že za ním ani nepřijdu, ale co já bych za ním měla furt chodit. On je kluk...! :( Poraďte mi prosím někdo jak na něj, aby si mě víc vážil a konečně mi řekl do očí, že mě miluje :(( Děkuju moc. kdyžtak pište na email terunka08@seznam.cz nebo tady odpovědi...!

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

2x

Co máš dělat? Dát mu košem. Máš snad nějakou důstojnost, ni? ;)

Nebo podrobněji: neřekl ti ani, že ti miluje, jste spolu chviličku, a už se chová hrozně, nedrží slovo, cítíš, že si tě neváží. Proč s ním vlastně jsi? No jasně, asi se ti líbí a nejspíš umí být fajn. Ale to na vztah nestačí - a když to nefunguje ani takovou chviličku, vážně není co zachraňovat.

doplněno 19.06.12 22:44:

Dovolím si použít své oblíbené "láska není argument". Naštěstí je léčitelná a je nutné jen poznat okamžik, kdy je lepší se z ní začít léčit a ne ji pěstovat. Šetři si ji pro někoho, kdo si ji zaslouží ;) I když, kdo ví? Třeba Kapčiny rady pomohou. Ale nikdy neztrácej kvůli lásce vlastní důstojnost - jen bys nakonec začala nesnášet sebe i jeho za to, že tě k tomu "dotlačil".

terunka08
hodnocení

Problém je, že ho strašně miluju :((

hodnocení

2x

Ahoj Terunko. Evidentně nechceš slyšet, abys od něho pelášila co nejrychleji pryč. Tak to respektuji a pokusím se poradit, co mne napadá, že bys mohla zkusit, aby Tě chtěl. Chovej se tak, jak se chová on. Zkus v něm vyvolat žárlivost. Začni se chovat odměřeněji, bav se s jinýma klukama, začni se tvářit, že Ti na něm zase tolik nezáleží a že nemáš zapotřebí se vnucovat. Když se Tě náhodou zeptá, zda bys někam nezašla, trochu se zdráhej a odpověz, že si to rozmyslíš. Když uvidí, že o něj ztrácíš zájem, začne Tě možná dobývat zpět a své chování změní. Když bude vidět, že by třeba jiní chlapci o Tebe mohli stát... Ale upřímně řečeno, on za to opravdu nestojí. I když láska je láska, já vím. Tak držím palce.

doplněno 19.06.12 21:02:

Není zač. Ať se zadaří!;)

terunka08
hodnocení

Ahoj, moc děkuju, konečně někdo optimičtější! ;) Děkuju moc, vyzkouším to ;)

terunka08
hodnocení

Zabralo to, chová se o hodně líp... Děkuju moc! Já se popravdě taky změnila, jen kvůli němu! :)) <3 DĚKUJU VŠEM MOC! :*

samadoma*
hodnocení

0x

Konečně ti do očí nic neřekne ,pokud to tak necítí ...to je bohužel tvrdá realita ,a vzhledem k tomu ,že jste mladincí ,oba na škole ,pokud jsem to pochopila dobře , u tak mladého kluka opravdu žádné velké citové výlevy nečekej .A nezkoušej si ani nic vynucovat*stop* ,to funguje přesně opačně .Bavit se s jinýma může ,proč ne a ty to samé ,pokud je to v rámci kamarádství ,nemusíte být na sobě závislí a být jen spolu ,to nedělá dobrotu ,věř mi . Ale pokud už ted máš tolik výhrad ...,tak jak radí nade mnou ,ukonči to ,a dej možnost někomu ,kdo s tebou bude více sdílet tvé dojmy a život *pusa*

terunka08
hodnocení

Jenže já mám pocit, že on je ten pravej...! Myslíš, že tento pocit budu mít ještě několikrát? Já to citím asi trochu jinak... :(

mowla*
hodnocení

0x

"Poraďte mi prosím někdo jak na něj, aby si mě víc vážil a konečně mi řekl do očí, že mě miluje"...

Tak mladá a už ´tak baba´ - ty s ním chceš manipulovat - nechceš, aby dělal co on chce - ale aby dělal to, co chceš ty... Prozatím je to jedno - učíš/te se, jak ve vztahu fungovat - ale pokud se nezměníš, pošle tě ´do háje´ ještě hodně kluků...

doplněno 19.06.12 20:12:

Primárně - najdi si kluka, který chce - aspoň v hrubých obrysech, to samé, co ty...

Sekundárně - nepokoušej se kluka měnit ´k obrazu svému´ - aspoň ne tak neomaleně, spíš se snaž přizpůsobit ty jemu (neboj, on s tím i tak bude mít dost práce :-D )...

terunka08
hodnocení

A jak se mám změnit? Pro něho cokoli, ale co na sobě mám změnit?

samadoma*

MĚJ SE RÁDA ,BUD PŘEJÍCÍ A PŘIROZENÁ ,ŽÁDNÉ VYNUCOVÁNÍ A UVIDÍŠ PAK

martinaa*
hodnocení

0x

Rada? Pošli ho velice rychle tam, kde slunce nesvítí. Nebo ze sebe chceš dělat hadr na podlahu pro někoho, kdo na tebe zvysoka kašle a pořád se uráží?

Vzpamatuj se, tak se fajn kluk nechová, tak ze sebe nedělej husu.

doplněno 19.06.12 20:16:

Pro něho cokoli, jak se mám změnit. To snad ani nemyslíš vážně, viď? Budeš za ním tedy pokaždé dolejzat, doprošovat se, abyste se viděli, zatímco jemu to bude fuk a bude klukům vykládat, jak tě má ochočenou a na háku. A ty kolem něho budeš skákat, jak si milostpán přeje... a vlastně proč? Nemyslím si, že ho miluješ, protože takhle láska nevypadá. Spíš nechceš být sama, nebo prostě před kamarádkami chceš mít kluka.

Jako dívka máš nějakou cenu a jakmile se začneš nabízet hluboko pod cenou, hopsat kolem kluka, co o tebe evidetně nestojí, tak pro něj skutečně budeš jen ten hadr, se kterým on bude zametat, jak se mu zamane.

To opravdu chceš? Pokud ano, pokračuj, ale pak se nediv následkům...

terunka08
hodnocení

MILUJU HO! <3 :( Ale díky za názor..! A pomoc..!

martinaa*

Ale on tebe nemiluje, jakkoli si přeješ opak. A čím víc budeš dolejzat a skákat tak, jak on píská, tím méně si tě bude vážit. Zkus na každé zapískání nepřiběhnout jak pes a uvidíš. Jenže pokud je kvůli tomu uražený, stejně to nijak nepovede...

Protože si tě neváží, k tomu ho nijak nedonutíš. Ani k tomu, aby ti řekl, že tě miluje, když to není pravda.

doplněno 19.06.12 21:20:

Jestli tě někdo miluje, se pozná z jeho chování. Ne z toho, že ten druhý zamilovaný ti to řekne. A když někdo miluje, toho druhého si hlídá, tráví s ním každou volnou minutu, těší se, až ho uvidí, šel by za ním na kraj světa a udělal pro něj cokoli. Každá minuta strávená s oním vyvoleným je úžasná.

Takto se chová tvůj kluk? Na to odpověz sama.

Pravdu holt slyšet nechceš.

doplněno 19.06.12 21:21:

Nicméně beru, že naděje fak umírá poslední a souhlasím s Kapkou:) Možná to k něčemu bude, možná ne. To se uvidí časem.

terunka08
hodnocení

Ahoj, promiň, ale to jestli mě miluje, nebo ne, můžu posoudit já nebo on... Ale ty ho neznáš, takže si třeba mysli, že mě nemiluje, ale naděje umírá poslední ;) Jinak dík za názor ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]