Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna návyků - změna života

Od: listekb odpovědí: 8 změna:
Ahoj, píšu sem proto, protože bych rád věděl, jak změnit návyky. Tyto návyky jsou dejme tomu špatné, jenže já jsem zjistil, že si v nich libuju a je mi vlastně fajn. Hodně často přemýšlím nad minulostí a její dolehnutí na přítomnost. Takže si řikam, kdybych neudělal tohle nebo tamto, nemusel jsem být, kde jsem teď. Je mi dvacet tři let a díky tomu svýmu myšlení jsem úplně v pr****. Nemám nic. Kamarády, střední školu, dívku, žádný zkušenosti. Štve mi to každým dnem, ale nevím, kde začít. Bylo to hodně těžké a já se v čase jen utvrzoval v tom, že se chovam divně a i tak vypadam - jako socka.
Nevím, jak dál. Místo toho, abych byl v dnešním světě arogantní, tak jsem tak hodnej, že všem dovoluju mi ubližovat.
Ztratil jsem víru v život. U psychologa jsem byl a ten mi vše vyvrátil..

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fuxa*
hodnocení

2x

To těžký - ten popis je tak obecný,tak nekonkrétní,že se z toho nedá nic usoudit. Snad jediné - že jsi byl u profíka. Z toho se snad! dá poznat,že hledáš,jak z toho něčeho ven. Vidíš - alespoň malý světýlko na koci tunelu.

hodnocení

2x

Lístku, omlouvám se předem, že budu protivná a ostrá. Jako žiletka. *hej*Mi celé to vaše psaní příjde, že jste neuvěřitelně a neskutečně líný. Líný se pohnout, líný udělat pro sebe a tedy i pro nejbližší cokoliv. Nechcete se pohnout, nechcete myslet, nechcete vůbec nic. Jen se ňahňat v něčem, co nemá ani smysl, ani význam. Litovat sám sebe, plakat nad sebou samým. Jakoby jste sám sebe sledoval a liboval si v tom, v jakých sračkách se vidíte. *cert* Lenoch zhnilý, nic jiného. *bum*Když se vám to líbí, buďte šťastný. Když se vám to nelíbí, změňte to. Nejste nemocný, nejste na vozíku, nejste v krvi, nejste bezmocný. Jen jste líný!

hodnocení

2x

Zdravím. Nemáte kamarády, střední školu, dívku, žádný zkušenosti...Kdo za to může? Vypadáte jak socka? To je _jak? Jak vypadá socka? Všichni lidé nejsou arogantní a ten, kdo si o sobě myslí, že je hodný, je většinou pravým opakem...Ztratil jste víru v život? Je Vám 23 let _ kde všude a v čem jste ji hledal? Máte v sobě tolik sebelítosti, že tím bych asi začala, pokud chcete podniknout změnu návyků. Odborník u Vás žádnou závadu neshledal, pak je to jen a jen na Vás. Vy jste zodpovědný za svůj život. Najděte si kamarády, koníčky, slečnu, sbírejte životní zkušenosti. Co Vám v tom brání, kromě sebe samého? Ptáte se, kde začít...Vždycky u sebe a neodkládat to. Přestaňte se litovat, najděte si motivaci, dejte si cíle...Krok po kroku se snažte udělat si život hezčí, pestřejší, zajímavější... Zvládnete to, jen musíte sám chtít!

martinaa*
hodnocení

0x

Jak mě učil tatínek - kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody. Buď můžeš sedět doma na zadku a libovat si ve svém bahýnku sebelítosti, nebo ten zadek zvedni a začni něco dělat.

Nikdo ti život nezlepší, nikdo to za tebe neudělá. Jen ty, ty a znova ty.

hodnocení

0x

Jo,jo,jak si kdo ustele,tak si lehne,a ty si chlapče steleš velice špatně*tuc*

pt®
hodnocení

0x

Vy prostě potřebujete řád. Pro Vás by byla dobrá "vojna". Ale udělejte si plán, takový denní rozvrh hodin a ten dodržujte, až se Vám dostane pod kůži. Vzpomeňte na sportovce, ti mají pevný řád a rozvrh, co kdy dělat, kdy vstávat, kdy trénovat, co jíst, kdy spát, kdy odpočívat. Nelze život prolelkovat. Jste mladý, tak začněte, vemte tužku a papír, nechejte si plán a rozvrh na očích a začněte a to teď hned, myslím, že do roka budete jiný člověk. - pt

marenka*

Tohle bylo základní heslo léčebny... "dodržuj řád a řád dodrží tebe" ;)

iz*
hodnocení

0x

Jak chcete poradit, nenapíšete-li, v čem?

Obecně: Nejste-li s něčím spokojen, změňte to (nikdo jiný to za Vás neudělá)!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]