Nejste přihlášen/a.
Holka z vedlejší třídy mě napsala že se jí líbím už delší dobu jestli bych s nou nechodil řekl sem si proč ne taky se mě celkem líbila. Párkrát sme se sešli ze začátku sem k ní skoro nic necítil ale potom sem si jí tak nějak oblíbil .psala mě SMS typu že mě má ráda a tak prostě pohoda potom mě večer napsala že těd už ví že mě má víc než ráda a další den mě její kamoška napíše že tereza říkala že ke mě prostě nic necítí že chce být jenom kamarádka. Napřed sem tomu nevěřil myslel sem že si dělá ta kamarádka srandu ale stejně sem nemohl usnout. Další den mě ta holka napsala že je to pravda že mě prostě už nechce. zeptal sem se jí proč a ona mě řekla že chce prostě někoho jinýho napsala mě Já to zjistila až těď když sem byla s tím druhým omlouvám se ti pochop to. Nehchcu tě jenom ze soucitu. Proč mě nemohla nechat na pokoji byl sem sám a byl sem spokojenej těd sem sám a je mě na nic. Prostě ke koncu sem ju začal fakt mít rád a ona mě napíše že má jinýho. Vůbec to nechápu. Proč mě motala hlavu musela se s ním znát už dýl chodila se mnou a jezdila za dalším klukem vůbec to nechápu. Jak se to mohlo tak pokazit co sem udělal blbě?
Vím,to se těžko chápe.Zvlášť, kyž je to čerstvé a bolí to. Ale věř mi, přebolí to,chce to čas.Ty jsi rozhodně neudělal žádnou chybu. Určitě si najdeš holku, která Tě ocení a nebude Tě tahat za nos.Ber to jako první lásku a zkušenost, která se v životě vždy počítá. Jsi ještě mladý a všechno včetně opravdové lásky máš před sebou.
Přeji hodně štěstí .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.