Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyloučit věci ze soupisu exekutora?

Od: petr1234567 odpovědí: 3 změna:

1)bydlíme v podnájmu kde tedy je napsaného četně veškerého vybavení některé věci menovitě .může tyto věci exekutor zabavit?

2)majitelka podala návrh na vyjmutí věcí ze soupisu ale exekutor ještě neodpověděl .dá se něco dělat a zda se dá potrestat exekutora za to že nedodržel hlůtu?

3)jiný exekutor který byl u nás tak mustačila smlouva a slovo majitelky že to jsou její věci a nic nezabavil .soud rozhodl o zastavení exekuce kvůly nemajetnosti ale jiný exekutor řek že ho nic nezajímá a že zabaví vše co najde .dá se stím hájit?

4)nemohu nikde najít co exekutor musí nechat dlužníkovy menovitě?protože říkal že může zabavit vše a zabavil :pračku ,ledničku,kamna ,žehličku počítač .i když mám děti nejmladčí 2 a nejstarší 8 let .počítač používám já díky datové schránky a dítě se zdokonaluje na pc tak se ptám může to zabavit?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

PC by šlo vyloučit v případě, že by Vám sloužil k práci (k získání výdělku) nebo, že byste prokázal, že je PC není Váš (osoba, jíž patří by musela předložit kupní doklad se svým jménem).

petr1234567
hodnocení

ŠLO BY PC VYLOUČIT JAKO VÝUKA DĚTÍ?NEBO ŽE MÁM ZŘÍZENOU DATOVOU SCHÁNKU A BYCH BYL KONTAKTU Z ÚŘADY?

buss
hodnocení

0x

1?
2?
3 doložit kdo je vlastníkem věci
4 Nejlépe na to odpoví exekuční řád, tedy zák, č. 120/2001 a OSŘ. V některých městech jsou právní poradny zadarmiko.

doplněno 18.06.12 23:42:

Joo, stěžovat si můžete na exekutorské komoře a u ministra spravedlnosti, popř. Kancelář ochránce práv. Ale na intu je rad kopa, otázka jakých...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]