Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Červená boule na podbříšku

Od: jaroslav007* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, před několika dny se mi udělala červená bulka na podbříšku, teď to vypadá že se začala plnit hnisem a je pod tím i něco černého. Neví někdo o co jde?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Bolestivé?kde na podbřišku?pod pupkem nebo až u ochlupení genitaliich?
jaroslav007*
hodnocení

U genitálií, na dotek trochu bolestivé

krkovicka*
Co zarostly chloupek?Obvykle to řeším nariznutim jehlou,a pinzetou vyndam chlup.Vše dezinfekcí.
doplněno 17.06.12 19:48: No a jestli v hnisu je černý tak jde o zarostly chlup.víc tecek-bradavice,ale ta většinou neboli.
jaroslav007*
hodnocení

a jestli to jen tak nechám, protrhne se to a vyteče, nebo co se s tím vlastě stane? a můžu to nechat na pokoji?

krkovicka*
To nevím protože tak daleko jsem to nenechala zajít.Boule se může zvětšovat.Pak bolí i běžné nošení spodního prádla.Spíš je to otravujici,svědive.Jak akné pupínek rostoucí pod kůži.Podle mě jde opravdu o ten zarostly chloupek a je potřeba ho vytrhnout.
askmenow*

Taky jsem tipovala zarostlý chloupek. Jestli dojde k protžení kůže časem samo asi není jisté, jednomu muži jsem takto vyndávala z břich chuchvalec několika zarostlých sloupků (už jakoby i vypadlých), pro protržení z toho tekla i trocha nějaké tekutiny a zapáchalo to. Ale to byl extrém. Mě občas chloupky taky zarostou, obvkle to postříkám dezimfekcí, vydezimfikuji pinzetu a tisknu a jakoby strhávám kůži, až se to povede. To jehlou zní možná lépe, ale já z nich mám hrůzu, proto takto.

doplněno 18.06.12 00:00:

Ale pokud máte z jakéhokoli důvodu pocit, že to není chloupek, zaskočte k lékaři.

Ještě mě napadlo hodně zakouslé klíště to být nemůže? popř. zbytek klíštěte, které jste si uškrábla (nevdědomky) a kolem zanícení?

polinek*
hodnocení

0x

také to může být cizí těleso obalené a začíná hnisat,,tak to nechte vyhnisat ,,nebo si kupte ichtyolovou mast,ona to urychlí ,,,ale čistotu na každý pád!

hodnocení

0x

Zajdete na chuirurgickou ambulanci.Jinou radu vam nedam,musi se to utevrit.

ggggg
hodnocení

0x

Já to tipuji na brišní kýlu:(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]