Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, před několika dny se mi udělala červená bulka na podbříšku, teď to vypadá že se začala plnit hnisem a je pod tím i něco černého. Neví někdo o co jde?
a jestli to jen tak nechám, protrhne se to a vyteče, nebo co se s tím vlastě stane? a můžu to nechat na pokoji?
Taky jsem tipovala zarostlý chloupek. Jestli dojde k protžení kůže časem samo asi není jisté, jednomu muži jsem takto vyndávala z břich chuchvalec několika zarostlých sloupků (už jakoby i vypadlých), pro protržení z toho tekla i trocha nějaké tekutiny a zapáchalo to. Ale to byl extrém. Mě občas chloupky taky zarostou, obvkle to postříkám dezimfekcí, vydezimfikuji pinzetu a tisknu a jakoby strhávám kůži, až se to povede. To jehlou zní možná lépe, ale já z nich mám hrůzu, proto takto.
doplněno 18.06.12 00:00:Ale pokud máte z jakéhokoli důvodu pocit, že to není chloupek, zaskočte k lékaři.
Ještě mě napadlo hodně zakouslé klíště to být nemůže? popř. zbytek klíštěte, které jste si uškrábla (nevdědomky) a kolem zanícení?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.