Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jestli náhodou někdo nemá zkušenosti, co to může být, nebo z čeho to může být, když vstanu nebo chodím mívám tmu před očima začne se mi točit hlava a padám.. Jestli je dobré si rači zajít k doktorovi.. Přitom piju celkem hodně..
Děkuji za odpověď Rýdlová
Taky sázím na nízký tlak. Určitě k doktorovi nemusíte běžet okamžitě, ale nebude na škodu k němu zajít. Buď vás jen přeměří, nebo vám dá takový ten strojek, co ěmří tlak několikrát denně, nosí se jeden den a lékař pak získá přehled, jak se vám tlak mění.
Tlak lze lezce zvýšit kávou, tak si dejte po ránu šálek. A hodně pijte čistou vodu, alespoň 2 litry denně, osobám s nízký tlakem se doporučuje i více, obzvlášť když je teplo.
Všichni mají pravdu. Může to být vysoký tlak, stejně tak, jako nízký tlak. Nepomůže káva, mám to od lékaře a také přeměřením před a po kafi. Kafe jen podpoří srdeční činnost. Na nízký tlak, který jsem měla skoro celý život, léky snad ani nebyly. Lékařka, která mi zjistila na stará kolena vysoký tlak pravila, že nízký tlak signalizuje, že něco není vpořádku a pití červeného vína je nesmysl, stejně jako pití kafe. A musí se hlídat, protože v nějaké době vyletět hodně vysoko.
Zastavte se v lékárně, zeptejte se sousedů nebo si kupte měřidlo. A vstávejte pomalu, ať se tlak v těle stihne vyrovnat s tlakem v hlavě. No, co už?!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.