Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tma před očima, co to může být?

Od: nikol511* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat jestli náhodou někdo nemá zkušenosti, co to může být, nebo z čeho to může být, když vstanu nebo chodím mívám tmu před očima začne se mi točit hlava a padám.. Jestli je dobré si rači zajít k doktorovi.. Přitom piju celkem hodně..

Děkuji za odpověď Rýdlová

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

zacnete patrat po pricine a to nejake vysetreni u lekaru.nemate nizky,ci vysoky tlak?pricin muze byt tisice.Nechte si udelat zakladni krevni testy.zajdete i na neurologii.

polinek*
hodnocení

1x

,,já bych řekla nedokrvený mozek,,,

aabbccdd
hodnocení

0x

nizky tlak

nikol511*
hodnocení

Aa popřípadě co s nízkým tlakem? Bylo by fakt lepší jít k doktorce?

meruzalka1
hodnocení

0x

to máte na 100% nízký tlak.- Já mám přesně totéž, a žádné léky na to neberu, protože ho nemám zas až tak moc nízký. Každé ráno když vstávám,točí se mi hlava a pořád se mi dělají mžitky před očima. Piju na to rajčatovou štávu,ta nizoučký tlak celkem srovná. Zkuste to taky. ;)

askmenow*
hodnocení

0x

Taky sázím na nízký tlak. Určitě k doktorovi nemusíte běžet okamžitě, ale nebude na škodu k němu zajít. Buď vás jen přeměří, nebo vám dá takový ten strojek, co ěmří tlak několikrát denně, nosí se jeden den a lékař pak získá přehled, jak se vám tlak mění.

Tlak lze lezce zvýšit kávou, tak si dejte po ránu šálek. A hodně pijte čistou vodu, alespoň 2 litry denně, osobám s nízký tlakem se doporučuje i více, obzvlášť když je teplo.

stasek
hodnocení

0x

Tímto trpím už od mala, vždy se mi zamotá hlava a vidím jen tmu, ale trvá to vždy jen malý okamžik. Doktor zjistil, že trpím vysokým tlakem a musím brát pravidelně léky...

hodnocení

0x

Všichni mají pravdu. Může to být vysoký tlak, stejně tak, jako nízký tlak. Nepomůže káva, mám to od lékaře a také přeměřením před a po kafi. Kafe jen podpoří srdeční činnost. *jasne* Na nízký tlak, který jsem měla skoro celý život, léky snad ani nebyly. Lékařka, která mi zjistila na stará kolena vysoký tlak pravila, že nízký tlak signalizuje, že něco není vpořádku a pití červeného vína je nesmysl, stejně jako pití kafe. A musí se hlídat, protože v nějaké době vyletět hodně vysoko. *jasne* Zastavte se v lékárně, zeptejte se sousedů nebo si kupte měřidlo. A vstávejte pomalu, ať se tlak v těle stihne vyrovnat s tlakem v hlavě. No, co už?!

fram
hodnocení

0x

Nízký tlak a krční páteř. Bližní na to brala dlouho léky, pak se na ně vykašlala a po pár letech to přešlo samo od sebe.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]