Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Nejde to napsat tak jednoduše. Určitě vám odpoví jen lékař po vyšetření. K lékaři samozřejmě běžte, jde o vaše zdraví. Hemeroidy. Záleží, zda při stolici musíte tlačit a stolice je tvrdá, ta může způsobit krvácení po stolici. Jestli je stolice měkká a přesto vám krvácí konečník, tak k lékaři rychle. Jen můj názor.
Pokud to nejsou hemoroidy,může to být opravdu jen prasklá cévka ve vnit řanálního vchodu. (při hemeroidech cítíte bolest) Ale je poravdu lepší si dojít k Dr na vyšetření,aby se vyloučila jiná příčina a především i zhoubné onemocnění. mně je 25 let, přes 3 roky jsem krvácela nepravidelně z konečníku, teprve po dvou letech jsem se odvážila jít k lékaři a nakonec se přišlo na to, že je to také cévka, která občas může z ničeho nic prasknou a krvácet. Takže ničeho se nebát a raději opravdu navštívit lékaře,budete tak mít čistou hlavu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.