Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
prisla mi domu nabidka od reklamisimo.cz, ze kdyz se zaregistruji a budu sledovat reklamy, ze mi za to budou platit - mate s tim nekdo zkusenosti? Clovek se dneska docela boji, nebot hned chteji i cislo uctu...
Dekuji
Tofi
Jestlipak jste se s Reklamisimem přihlásil na ÚOOÚ jako správce osobních údajů? A pokud ano, proč to neuvádíte ve VOP?
doplněno 25.02.13 02:16:PS: Jak lze zrušit registraci. Jak po zrušení registrace naložíte s osobními údaji?
Kolik cca máte inzerentů při počtu cca 244 návštěvníků denně?
Dobrý den , není tak úplně pravda co píše Pavel jelikož jsou i jiné firmy tohoto zaměření /osvědčené/ které ani zdaleka nechtějí vědět co společnost Reklamisimo.cz.Ať mě někdo vysvětlí jak může otázka jestli mám doma žehličku a jestli mám smlouvu na plyn nebo elektřinu pomoci v tom jaká reklama by na mě zabrala...Kdo nemá dnes žehličku,smlouvu na plyn? A co týče sdělení účtu? Ani toto není potřeba! Jiné společnosti dávají na výběr zda vyplácet provize na účet či zasílat složenkou! A jestli marketingový ředitel dělá chyby v psaní a teď nemyslím "jen ten překlep"! ( čekala bych že už v rámci zastoupení společnosti po sobě čte co píše než to odklepne ) jak asi vede tu firmu,že ano .Hezký den všem
Dekuji za odpovedi.
Je mi jasne, ze z toho nezbohatnu, ale rikam si, ze kazda koruna dobre. Ja jsme registrovana u nekolika spolecnosti co delaji vyzkumy - a ty funguji. No sice to je treba 100 - 200 Kc, ale za to ze vyplnim 2-3 dotazniky mesicne to neni spatne
Je pravda, ze jsme se take registrovala na tec serverech co pposilaji e-mail a za jejich precteni davaji penize to sice celkem fungovalo a i jich chodilo docela dost, ale to me prestalo bavit, nebot ac jsme klikala jak silena tak jsem ani za rok nenasbirala minimalni castku k vyplate. No a temi prisla tato nabidka - tak jsem si rikala proc ne, ale torchu se bojim, ze hned chteji cislo uctu - sice to zduvodnuji, ze chteji hned penize odesilat, ale nerada nikam davam cislo uctu...
Tofi
No, zvažte to ještě. Společnost, která na svém webu neuvádí povinné údaje, po Vás chce osobní údaje plus číslo účtu.
Údaje o majiteli a další údaje si sice můžete vyhledat v internetu, ale podle mne tento přístup vypovídá o korektnosti firmy.
doplněno 25.02.13 01:11:Reklamisimo,
místo spamování v internetové poradně byste měli doplnit povinné údaje na svůj web (5 týdnů jbylo na doplnění těch pár údajů víc než dost).
Jak můžete očekávat, že budou lidé svěřovat osobní údaje firmě, která nedodržuje platnou legislativu?
doplněno 25.02.13 01:14:Oprava:
Místo spamování v internetové poradně, pracovních portálech, ...
Dobrý večer píšete,že to začne fungovat v únoru. Do konce únor azbývá už jen pár hodin a nic... takže jak? Děkuji
Neni to pravda blbnete tady lidem hlavy to číslo účtu chcete hned při registraci a ne až po shlédnutí prvního videa které stejně nechodí
Ahoj také řeším tuto otázku. Zatím jsem jim číslo účtu nedala a už ani nedám. Nešlo by jenom o číslo účtu, celkově je to jeden velký podvodný systém. Je založený na velké důvěře lidí. Lidé kteří očekávají ihned po registraci nějaké reklamní video nebo videa se prostě načekají zbytečně.
Je to neuvěřitelné klamání lidí! Opravdu neuvěřitelné! Oni si napíšou,že to v únoru 2013 rozjeli a tímpádem by měli letos už 1 rok fungovat a lidé na to samozřejmě skočí, ale chyba lávky.! Je to už jenom mazání medu kolem huby! Já jsem registrovaná už nějaký čas a cca 2 měsíce a dodnes jsem neviděla ani jedno video a už ani neuvidím.
Na emaily a dotazy emailem vůbec nereagují, takže odpovědi se nedočkáte.
Podle mě je to podvod! Zrušila jsem písemně svoji registraci (doufám, že úspěšně). At´ to udělá každý, kdo neobdrží žádné video.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.