Nejste přihlášen/a.
Dobrý den potřeboval bych se zeptat jak je to s prechodním pobytem...a to konkrétně: Mám přechodní pobyt momentálně v Kutné hoře a budu kupovat auto ale chci aby bylo přihlášené v Brně protože jsem se sem přestěhoval ... Otázka - stihnu za jeden udělat přechodní pobyt na adřese v Brně a hned si jít auto přihlásit? ...opravdu to potřebuji za jeden den protože s tím autem potřebuji odjet a nemám na to moc času - prostě potřebuji jezdit ale nechci mít v Brně středočeský značky - ať mi ho nikdo neobjede kličem a podobně..
Přechodné bydliště bylo zrušeno již před řadou let - již neexistuje. Můžete mít trvalé bydliště + na spádové poště uvedete korespondenčí adresu, kam vám mohou poštu přeposílat a nebo na spádové poště si zřídíte box, kde vám bude pošta ukládána a vy si jí vyberete sám.
doplněno 16.06.12 20:37:Já vám po doplnění, že jste cizinec, odpověď nedám - neznám jí. Ale je logické - tak kde jste si dělal přechodný pobyt do HK, tam si udělejte do Brna. Jak vám to dlouho trvalo víte jenom vy.
Tak teda oprava...jsem SLOVÁK 23 let...a mám přechodní pobyt v cz v Kutné Hoře =) ...takže jak to udělat? děkuji za odpověď
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.