Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sexualni apetit zmizel

Od: wheee345 odpovědí: 9 změna:

S pritelkyni zijeme spolu 6 let. Posledni dobou i naznacuje ze s nasim intimnim zivotem neni spokojena. Mne ale nic nechybi, apetit proste zmizel. Co za tim muze byt:

- stres v praci - mam jej docela hodne

- u pritelkyne 10 kilo navic oproti stavu kdy jsme se poznali

Mam ji rad a nechci aby ji neco chybelo. Nicmene fakt nemam chut. Pritom jsem nikdy nedostatkem chuti netrpel.

Stalo se Vam o taky? Prekonali jste to? Jak? Stacilo tomu dat cas nebo jste se proste prekonali?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jdete sice s módou - dnes žádné svatby, ale samý přítel či přítelkyně,/ze kterých se pak občas vyloupne i úhlavní nepřítel, nepřítelkyně/ přesto se Váš vztah vyvíjí, jako byste měli v šuplíku oddací list. Myslím, že Váš stres, ani její kila s tím nemají nic společného.

V lidském životě existuje několik fází lásky: milenecká, manželská, rodičovská... Milenecká je nejkrásnější, nejvášnivější ...a vůbec. Jeden po druhém touží, snaží se ho zaujmout, trávit s ním hodně času, mít hodně sexu. Jenže všechno v životě je pomíjivé. Milenecká láska se postupně uklidňuje /ale pozor: nevyhasíná/ a směřuje k lásce manželské. A i když u Vás přímo manželství není, tak ta láska manželská přesto přišla /mrcha jedna!*bzum*/. Už jste spolu 6 let, jste si jistí jeden druhým, nemusíte o sebe bojovat, nemusíte se před sebou předvádět v nejlepším světle, přicházejí i běžné starosti - finanční apod. a ta vášeň jde prostě stranou. A tak tomu je. Roky plynou a i když Vaše partnerka přibrala, ani Vy nebudete stále ten bujný kohoutek - dobyvatel. S tím se prostě musíte smířit. Přišlo k Vám druhé období lásky, už ne tolik té vášně a divočiny, objímání, ale takový klidný ohýnek, kde se řeší spíš tolerance, vzájemné pochopení, úcta, spolehlivost apod. Je to prostě jiná fáze lásky, taková klidnější, ale proto není o nic horší. Jen musíte pochopit, že to tak má být a že nemůžete být ohnivý milenec až do smrti. :) Jaga.

hodnocení

0x

to jde s vekem. urcite jiz Vám není 30 (bez urážky). me uz je take o neco vice, mj.

samadoma*
hodnocení

0x

Ten stres v práci může být jedním z důvodů ,ale nevěřím ,že pro takovou věc stačí právě jeden jediný důvod. Možná jste nabyl pocit ,že vás už v intimním životě nemůže nic překvapit ,že je to prostě pořád ta stejná rutina ,to stejné místo ,ten stejný čas atd .Nutit se bezhlavě do změny nemá význam ,chce to trochu zpestřit životní styl , zkusit začít dělat věci ,které vás i vaši milou baví ,koníčky ,zájmy ,navštívit místa ,kde jste ještě nebyli ,prostě pustit do života změnu .nebránila bych se ani třeba změně oblékání ,účesu nebo parfému ,prostě vyhnat ten vžitý stereotyp ,se vším novým jak je známo ,přichází zájem a chut ...lidé se někdy změn bojí ,ale právě ony mohou pomoci.Přeji hodně štěstí

doplněno 15.06.12 15:06:

ještě s těmi kily navíc i přítelkyně ,chápu ,že je ti asi těžko říct ji otevřeně ,že se ti dříve líbila víc ,a že by mohlo pomoci ,kdyby na sobě trošku mákla...Komunikace o všem ,i o nepříjemném ,je ve vztahu a pro vztah důležitá ,takže zkus nepřímo naznačit ,třeba u fotek ze starší doby -"tady jsi moc krásná" ,nebo ji rovnou navrhni společné návštěvy fitka ,běhání a tak

gregor*
hodnocení

0x

Zkus si koupit tablety se zinkem, třeba od walmarku, nebo nějaké jídlo co má zinek - např dýňová semínka. A přítelkyni pošli do fitka nebo do přírody ať si drží linii.

wheee345
hodnocení

Ami mi ji tam ve fitku nekdo nelovil :) Priroda bude lepsi. Jinak neshody nemame, je pravda ze stereotyp tady do jiste miry je. Je nam oboum 29, takze si jeste nepripadam u konce vsech aktivit :) Snad se to casem spravi.

askmenow*
hodnocení

0x

Stres může být jedním z důvodů.

Dalším věk.

Dalším vaše vazby k přítelkyni... máte ji rád, vzrušuje vás?

Opadl váš apetit jen ve vztahu k ní, nebo ani nemasturbujete anemáte chuť na jiné ženy?

punkturtle*
hodnocení

0x

Kéž bychom to mohli nějak zprůměrovat. Já to mám přesně opačně, všechno je v pytli, nerozumíme si, nemáme si co říct, ale pořád kdykoliv přítelkyni vidím nebo si jen představím, mám v rozkroku bombu... A je mi o deset let více než Vám..

artik*
hodnocení

0x

a věkem to bude ještě horší :D

krkovicka*
hodnocení

0x
Když dva dělají totéž není to TOTÉŽ ;) už vás napadl sex někde jinde než jen doma pod peřinou?Moc to v téhle fázi pomáhá.Ono po 6ti letech chce mít člověk pouze jen uspokojení,páč partnera-ku dobře zná ale říkám,na neutrální půdě jde všechno líp. Že přibrala?a vy ne?Jste furt stejný?Vonite jí?Jak víte že má deset kilo navíc?Co když má jen 3kg ale špatně rozlozene?Žijete spolu?Taky další důvod proč sex apetit není.Už jste bez ní byl třeba týden a pak jak jste přijel,těšil jste se na ní?Sex byl dobrý?Pak to tedy není v ní.Musíte chtít oba.Nesmíte to nechat zajít tak daleko aby už sex nebyl vůbec nebo jen zřídka...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]