Nejste přihlášen/a.
Rebound hyperplazie nez thymom.Nevi prosim nekdo z odborniku,jak prelozit tuto vetu v lekarske zprave?Je to zatim zkraceny nalez z vysetreni CT mediastina.Neni mi jasne,jestli je zasazen brzlik,ci neco jineho.CT bylo k vylouceni myasthenie.DEkuji
Jani, přestaňte se v tom pitvat nebo se z toho zblázníte. Vyčkejte až jak to vše dopadne a věřte, že to dopadne dobře a vám se konečně uleví od potíží.
Lidus myslite to dobre,nejak se nemuzu ubranit ,vedet vsechno, jsem asi netrpeliva.Myslim,ze by bylo lepsi,kdybych vedela vysledek hned,takhle je to dlouhe cekani.Nador si musi pockat,az na me prijde rada.Objednani na dalsi vysetreni za mesic.Nalez CT na pul pusy,jelikoz nebyl jeste udelany zaver a tak volali,jestli by se na to mohli jen kouknout.Muzu byt tedy vdecna,ze se moji lekarce a te z gastra nelibil zaver,ze se nic nezjistilo a ze se smluvili a za cenu,ze obesli meho neurologa,me poslali jinam.Ja ke svemu jsem neprestala mit duveru ,je jinak skvely,ale tohle proste podcenil.Neurolozka,ktera me nyni vysetrovala,povidala,ze ji muj neurolog asi nebude mit radost,ze je to byvaly sef.Nemuzu vsak za to,mne k ni poslala lekarka, z gastra,jelikoz se spolu znaji a udelala,pro ni vysetreni,aby se uz konecne neco vysvetlilo,protoze z gastra pohledu jsem v poradku.Je to vse dlouhe cekani a to me nejvic nici,ta nejistota,ze az za mesic postoupime teprve o krucek.Kdy operace a to vse se mi honi hlavou.Snazim se odpoutat,snad o vikendu prestane prset a pujdu pracovat na zahradu a ulevi se trochu.Ptala jsem se jestli budu muset na operaci a to prikyvla,ze ano.Holt je to nepekne misto-hrudnik.Samozrejme,ze to budu muset zvladnout,jineho mi nezbyva.POkud myasthenia gravis,tak nejake leky na zmirneni jsou a neleci.Je to asi jako RSka.Cetla jsem,ze je nejlepsi si nechat projet krev,prez mimotelni pristroj,aby vychytaly latky,co to zpusobuji,ale pojistovna to nechce moc hradit.Jinak leky,kterymi leci,na druhou stranu organizmus dost nici,cetla jsem.Uz cist nebudu,ja vim.Dik
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.