Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Platit rozhlasový poplatek?

Od: romca30 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, prišel mi dopis, že mám přihlasit rádio atd.Avšak v moji domácnosti je hlášen muj táta a ten už rozhlasový poplatek plati jelikož podniká.Má restauraci.tak tedka nevim zda to mám platiti i já.poradite?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Musíte platit i vy - to, že váš otec jako živnostník platí ve své provozovně se vaší domácnosti vůbec netýká...

Viz - rrtv.cz/... ...

romca30
hodnocení

aha já tedka někde četla, že když někdo ve společné domacnosti už plati, tak ty ostatni už nemuseji.

fram

Pokud ale nebydlíte v hospodě, ve které tatínek přijímač platí, nejste ve společné domácnosti se zaplaceným poplatkem..

V těchto případech nejste povinni platit rozhlasový poplatek:

• vaše domácnost nevlastní či nedrží rádio

• ve vaší společné domácnosti žije jiný poplatník rozhlasových poplatků

• v posledním čtvrtletí je součet příjmů domácnosti nižší než 2,15násobek celkového životního minima této domácnosti

• společnou domácnost tvoří pouze osoby postižené trvalou slepotou či hluchotou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]