Nejste přihlášen/a.
Dobrý den v blesku vaše dobroty sem narazilá na zajimavou stranku piši tam že vyvinuli světový objev kde je psane řekněte stop artrozé a pak je tam psané zahojte si chrupavky diky proteinu z hlemyždě vi někdo otom? Nemaji naké stranky otom? ten lek objevili na KRETE ROKU 1980 A UŽ HO I VYSKOUŠELI OBNOVUJE CHRUPAVKU A MRTVÉ BUNKY.dĚKUJI
Dobrý den. Budulínku, nevěřte tomu. Narazila jsem na článek s příznačným názvem - Podvody a bludy všedního dne. Protože mi nejde dát odkaz na stránky,(milanpavel.txt.cz/clanky/103312/podvody-a-zlodejiny-vsedniho-dne)uvádím jen citaci, která se týká Vašeho dotazu.
...Smysl pro humor mne ale opouští, když narazím na další celostránkový inzerát: Jedinečný světový objev! Řekněte stop artróze. Zahojte si chrupavky díky proteinu z hlemýždě! Hlemýžď léčí okamžitě! 15 minut stačí na hojení do hloubky... Kdybych věřil, asi bych se divil. Rozhlédněme se občas kolem sebe, a všimneme si, kolik je všude starších lidí, jimž stárnoucí kolenní klouby způsobují bolesti, omezují jejich možnosti chůze a nutí je pomáhat si holí nebo rovnou dvěma francouzskými holemi. Těm všem by mohl tento zázračný hlemýždí přípravek v malé lahvičce pomoci. Zázrak, a ještě k tomu ne drahý, Spasitel v tekutém stavu. Nepochybuji o tom, že se najdou zoufalí, bezradní a důvěřiví lidé, kteří firmě s nevalnou pověstí přispějí k nezaslouženému zisku... Další inzerát téže firmy o dva týdny později: Užijte si Hvězdnou Masáž, uvolňovací rituál s našimi masážními svíčkami... Inzeruje opět tatáž firma: Direkt Market Valašské Klobouky. Její masážní svíčky doporučuje Bio-Sense institut. Na internetu jej najdete. Kontaktní adresa: Direkt Market, s.r.o. Valašské Klobouky.
Mám dojem, že v tomto státě není nikdo, kdo by znemožnil drzou reklamu slibující výhry, které mají nalákat naivní a důvěřivé, a jsou jenom iluzí. Nikdo, kdo by zakázal podvodníkům těžit klamavou reklamou z lidské víry v nesplnitelné sliby. Zdá se, že je to v obchodě stejné jako v politice...
Na jedné všeobecně známé standartě je heslo: "Pravda vítězí". Ale ona nevítězí, nevítězí v normálním,běžném životě, proč by tedy měla vítězit v reklamě?
Je to tedy opět jen tahání peněz z důvěřivých lidí a žádný zázrak. Bohužel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.