Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik průměrně stojí zastřihnutí ofiny?

Od: anzionka® odpovědí: 8 změna:

Zdravím rádci moji,

chtěla bych se zeptat, kolik stojí u kadeřnice zastřihnutí rovné ofiny. Bez umývání a foukání. Vím, že to může mít každé kadeřnictví jinak, ale jen tak průměrně ... Abych věděla, co čekat. Díky moc. Anzionka. :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

3x

Běžná je cena 30 - 60kč (nejčastěji 50), kde mě znají nebo chtějí udělat dojem, je to zadarmo :)

Nezbývá než tiše závidět těm, co si to zvládnou stříhnout sami... never more! *smich*

lidus*
hodnocení

2x

Moje kadeřnice ke které chodím pravidelně na melír, stříhání a foukání mi ofinu fikne zadarmo ani nepřesedám do kadeřnického křesla z invalidního vozíku. Dcera byla stříhat dvouletou vnučku co má na hlavě 5 chmířiček a platila 50kč.

iz*
hodnocení

2x

Ofinu zvládnete ostrými nůžkami sama za 0 Kč (cenu nůžek nepočítám, použijete je opakovaně).

hodnocení

Ostré nůžy nejsou u nás doma momentálně k mání ... Já normálně ofinu zastřihávám, ale teď se mi to nějak nepovedlo a hrozně se to kroutí. Takže ji potřebuji upravit a asi také prostříhat. Jinak díky za odpovědi.

martinaa*

Já bych to nedělala... u tchýňky jsem viděla už mraky holek a ženských, co si ofinu ustřihly podomácku. O výsledcích, myslím, netřeba mluvit...

hodnocení

1x

Jednou za čas zajedu do kadeřnictví do sousední obce. Jenom celou hlavu nakrátko, bez mytí a foukání. Stojí to 30 korun, je to za chvilečku hotové.

Vzpomínám na své dětství, bylo mi tak 6 - 7 let. Ve vsi bydlela slečna, kadeřnice, jezdila pracovat do města. Když se mamce zdálo, že jsem už hodně zarostlá, dala mi korunu a nařídila: Dojdi se dát k Božce ostříhat. Božka mě ostříhala, vzala si korunu a já byla zase jako nová. Dneska už to zní jako pohádka. *smich* Jaga.

doplněno 14.06.12 07:40:

Samotnou ofinu bych střihla v rámci reklamy své provozovny zadarmo, pokud by kadeřnice byla nenasytná, tak nejvíc snad za 5 - 10 korun.

hodnocení

0x

Dobrý den. V menších městech je zvykem, že ženy se nechávají stříhat u pánského holiče, (kde muži, stříhají ženy). Takové stříhání ženské hlavy, přijde na 50,- Kč - krátké vlasy, suché vlasy. Když jsem se ptala proč, bylo mi vysvětleno, že na holiče, nejsou peníze. Vyzkoušejte to u vás. Jen můj názor.

hodnocení

0x

v časech, kdy nebyly peníze, jsem se naučila stříhat sama - nic na tom není... ale lepší je se jednou nechat ostříhat odborníkem a okouknout, jak to dělá - ono totiž když budete ofinu stříhat nůžkama rovně nad očima, bude to působit nepřirozeně, lepší je sestřihávat po malých pramíncích seshora dolů, takhle se to špatně vysvětluje... ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]