Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat.
Paní dokorka z ortopedie poslal mého pětiletého syna na 10x magnetoterapii.
Když jsem došla ke dvoum doktorům co magnetoterapii dělají oba dva na mě koukali, že to tak malému díteti ještě nikdy nedělali...
Chtěla bych se zeptat jestli je to tedy pro pětileté dítě dobré,zdravé aby mu to neublížilo? jestli paní doktorka z ortopedie nepochybila.
Nevím tedy jestli jít opět za paní ortopedkou nebo co mám dělat.
Děkuji moc za rady
Já osobně mám s magnetoterapií velmi dobrou zkušenost - po několikaleté ztuhlosti ramene mi před 3 roky 10 terapií pomohlo rameno opět rozhýbat (dodnes je v pořádku). Ovšem moje praktická lékařka říká, že magnetoterapie může odvápňovat...
Zkusila bych se poradit pediatrem, případně s dalším ortopedem.
Vzhledem k tomu, ze se uz i u nejmensich deti provadi vysetreni magnetickou rezonanci, ktera dosahuje magneticke indukce v radu jednotek Tesla uvnitr tela pacienta a zadne negativni dopady to na detsky organismus nema, tak se nemusite v zadnem pripade obavat, ze jakakoliv civka na rehabilitaci, ktera dosahuje max. nekolika desetin Tesla na svem povrchu(max. setiny Tesla uvnitr organismu) by vasemu diteti jakkoliv ublizila.
Mimochodem nikdy nebyl jedinou jednoznacnou a hlavne nezavislou studii overen byt sebemensi vliv magnetoterapie na lidsky organismus (at uz pozitivni nebo negativni).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.