Nejste přihlášen/a.
Ve smlouvě o dílo na menší stavební práce, je jako zhotovitel uvedena matka člověka, který práce ve skutečnosti má provádět. Uvedená adresa zhotovitele je též adresou matky, IČO též matky. Její syn je zde uveden, že provede práce v zastoupení. Jak jsem zjistil na živnosťáku, on má též přiděleno své IČO, které v této smlouvě ale vůbec neuvádí. Matka má ,dle zjištění, na živnosťáku vedenu obchod, služby a zprostředkování. Zdá se mi to divné, nicméně myslíte, že tak smlouva o dílo může vůbec vypadat? Mně se to nezdá a asi od toho půjdu dál, co myslíte, máte s tím nějakou zkušenost? Veškerá dosavadní komunikace probíhala výhradně s jejím synem.
Celé to vypadá takto:
Smlouva o dílo
zhotovitel: Eva Nováková, Na hroudě 1000, Praha 10 IČO 12345678
v zastoupení panem Josefem Novákem, r.č. 654321/1234 - dále jen zhotovitel
...další ujednání smlouvy...
Nepřijde mi rozumné uvádět osobní údaje lidí, s nimiž (ne)zamýšlíte uzavřít v internetové poradně.
doplněno 13.06.12 13:18:Oprava: ... uzavřít smlouvu ...
Jaké osobní údaje? Náhodou tazatel to udělal nejsprávněji jak mohl, pořádně si otázku přečtěte
Může, proč by ne - SOD máte uzavřenou v relaci Vy - firma Evy Novákové, to že je Josef Novák její syn a má svoje IČO je nepodstatné. Jediné, co je zarážející je fakt, že firma Evy Novákové nemá ŽL na stavební práce. Nebo to bude tak, že smlouva s paní Novákovou bude zprostředkovatelská (na to mám ŽL).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.