Nejste přihlášen/a.
Dobrý den můj táta má vypouklý pupek (takovou kuličku)která se vsunuje jako by do pupku(začína nad pupkem) je to docela velké přibližně jak švestka mám strach jestli to není kýla? Nevíte někdo? a kdyby jo kolik by stála operace? Děkuji
Dobrý den. Jestli má tatínek placeno pojištění, tak pojišťovna operace hradí. Nemohu vědět, co boulička velikosti švestky, která je u pupku, může být. Důležité je, dostat tatínka k lékaři, kde zjistí, zda to kýla je, nebo ne. Protože, když je to kýla, stačí, aby tatínek něco zvedal těžkého, nebo namáhal břišní svaly a může být zle. Jen můj názor.
Dik moc ale už v první větě je že se jedná o Tátu takže jde o 55letého muže, a největší problém je, že on na všechno kašle takže ani envím jak mu mám pomoct...
Já sem byl na operaci pupeční kýly 2x. V pohodě.
Se mnou tam byl chlap co měl bouli jako pěst.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.