Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pocení - jak ho omezit?

Od: jakjsempoznalvasimatku odpovědí: 9 změna:

Dobrý večer , osprchuju se sednu si k pc a hned se začnu potit pak druhý den smrdím potem ve škole trošku :PPP to je muj problém jak se nepotit?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No, tak 1. zkus se třeba sprchovat ráno, nebo večer i ráno, ať nejsi hned z rána upocený. Potom ti doporučuju oholit si chlupy v podpaží, protože ty rozhodně na vůni ani "nepocení" nepřidají, a za třetí nějaký deodorant kombinovaný s antiperpirantem, já mám proti pocení oveřené tuhé antiperspiranty od Adidas :)

hodnocení

0x

Dobrý den. Sprchovat se, když to potřebuji, po sportu, večer než jdu spát, ráno jak vstanu. Nemusí to být půl hodiny, stačí pět minut a studená voda, určitě se nebudete hned potit. Určitě používat prostředky proti pocení. Jen můj názor.

martinaa*
hodnocení

0x

Tak se zkus sprchovat poté, co odejdeš od PC, prostě těsně před spaním, ať se tělo dostane do klidového režimu. Já se ráno neoplachuji, ale nastříkám antoperspirant/deodorant v jednom a ještě přidám kapku parfému.

Pokud jsi v pubertě, tělo se ti mění a s ním i tělesný pach, je potřeba se umývat vícekrát denně, aspoň v tom podpaží, denně převlékat trička.

A jak píše Miki nahoře, oholené podpaží pomůže.:)

doplněno 13.06.12 08:09:

No jó:), to nemůžeme vědět. Tak každý den čisté prádlo i tričko, podpaží umývat, používat antiperspirant nebo deodorant, vyzkoušej, co ti sedne líp:)

pohanka*
hodnocení

0x

Zkuste Liftea Šalvěj, proti nadměrnému pocení, přírodní prostředek - tobolky. Obsahuje šalvěj a yzop. Najdete na netu od 86 Kč.

sargo*
hodnocení

0x

Tak to by pak asi pomohlo si na tom PC pouštět méně lechtivé obrázky :-D

A k tomu všemu, co tu zaznělo - pít spíš čistou vodu než cokoli jiného, potu nedodají ani příliš kořeněná jídla. :)

hodnocení

0x

Asi proto se amíci sprchují ráno,před odchodem do práce,školy atd!Alespoň ve filmech.

veronika1
hodnocení

0x
martinaa*

Nechápu, jak může někdo nabízet přípravek, co prokazatelně škodí zdraví. A ještě evidetně mládežníkovi.

buchti*
hodnocení

0x

Zkus se ráno umýt a potom si nalít plnou 2l flašku vody a nasyp do ní asi 2 lžíce (velké) soli. Vypij to, počkej půj hodinky, zajdi si na záchod a úplně v pohodě. Celý den už nebudeš muset pít a nebudeš to potit, samozřejmě že když budeš mít žízeň, tak se napiješ.

Mi to hodně pomáhalo ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]