Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer , osprchuju se sednu si k pc a hned se začnu potit pak druhý den smrdím potem ve škole trošku :PPP to je muj problém jak se nepotit?
No, tak 1. zkus se třeba sprchovat ráno, nebo večer i ráno, ať nejsi hned z rána upocený. Potom ti doporučuju oholit si chlupy v podpaží, protože ty rozhodně na vůni ani "nepocení" nepřidají, a za třetí nějaký deodorant kombinovaný s antiperpirantem, já mám proti pocení oveřené tuhé antiperspiranty od Adidas
Dobrý den. Sprchovat se, když to potřebuji, po sportu, večer než jdu spát, ráno jak vstanu. Nemusí to být půl hodiny, stačí pět minut a studená voda, určitě se nebudete hned potit. Určitě používat prostředky proti pocení. Jen můj názor.
Tak se zkus sprchovat poté, co odejdeš od PC, prostě těsně před spaním, ať se tělo dostane do klidového režimu. Já se ráno neoplachuji, ale nastříkám antoperspirant/deodorant v jednom a ještě přidám kapku parfému.
Pokud jsi v pubertě, tělo se ti mění a s ním i tělesný pach, je potřeba se umývat vícekrát denně, aspoň v tom podpaží, denně převlékat trička.
A jak píše Miki nahoře, oholené podpaží pomůže.
No jó, to nemůžeme vědět. Tak každý den čisté prádlo i tričko, podpaží umývat, používat antiperspirant nebo deodorant, vyzkoušej, co ti sedne líp
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.