Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer , osprchuju se sednu si k pc a hned se začnu potit pak druhý den smrdím potem ve škole trošku :PPP to je muj problém jak se nepotit?
0x
No, tak 1. zkus se třeba sprchovat ráno, nebo večer i ráno, ať nejsi hned z rána upocený. Potom ti doporučuju oholit si chlupy v podpaží, protože ty rozhodně na vůni ani "nepocení" nepřidají, a za třetí nějaký deodorant kombinovaný s antiperpirantem, já mám proti pocení oveřené tuhé antiperspiranty od Adidas ![]()
0x
Tak se zkus sprchovat poté, co odejdeš od PC, prostě těsně před spaním, ať se tělo dostane do klidového režimu. Já se ráno neoplachuji, ale nastříkám antoperspirant/deodorant v jednom a ještě přidám kapku parfému.
Pokud jsi v pubertě, tělo se ti mění a s ním i tělesný pach, je potřeba se umývat vícekrát denně, aspoň v tom podpaží, denně převlékat trička.
A jak píše Miki nahoře, oholené podpaží pomůže.![]()
No jó
, to nemůžeme vědět. Tak každý den čisté prádlo i tričko, podpaží umývat, používat antiperspirant nebo deodorant, vyzkoušej, co ti sedne líp![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.