Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy a jak se dozvím, že na mě podal někdo TO?

Od: martasvocasovec odpovědí: 6 změna:

Když na mě dnes nikdo podá trestné oznámení, kdy se dozvím, že to trestné oznámení na mě podal a jak se to dozvím? Díky, promiňtě za debilní dotaz, ale nikdy jsem s tím neměl zkušenost a zajímalo by mě to...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

endyfrog*
hodnocení

0x

Dozvíš se to až tě předvolá Policie k výslechu pak budeš mít možnost nahlédnout do spisu

vocasekmartaska
hodnocení

A když někdo podá to TO, například dnes, kdy mi přijde to předvolání?

endyfrog*

Záleží na práci Policie jak dlouho jí to bude trvat a také záleží o jaké trestní oznámení jde myslym že do 30.dnů by vás měly obeslat

vsimavy

Já myslym, že není jasné, kdy by ho měly obeslat. Např. pana MUDr. Davida Ratha neobesílaly vůbec, půl roku ho sledovaly a potom si na něho počkaly před domem a šouply ho do cely předběžného zadržení. Sorry, občas mám problém s pravopisem :)

skye*

Známého obeslali půl roku po údajném činu a teprve po půl roce začaly výslechy apod., nikdo si už nic nepamatoval.

buss
hodnocení

0x

Až PČR (po šetření) zašle převolání, zazvoní doma, přijde do zaměstnání... jak jinak? Popř. pozve st. zástupce. Zajímavé čtení je zákon o PČR a trestní řád.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]