Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Zjistili mě nádor na spodní části JÍCNU.Nevim zda není zhoubný to se dozvím za týden.Ale prý mě nemine operace eventuélně endoprotéza jícnu.Má někdo s tímto zkušenost?Co to vůbec reprezentuje a jaké je nebezpečí a jak dlouhý pobyt v nemocnici a potom život s tímto? Děkuji!
Včera jsem se vrátil domů z nemocnice.Bylo se mnou 5pacientů s tímto onemocněním.Každý byl operován jinou metodou,jeden vyléčen ozařováním,ostatní ozařovali.Myslím že vám sem žádný postižený sám nenapíše,je to na dlouhou trať.Jen vám přeji ať je nezhoubný.Já tam naštěstí byl se zcela jiným onemocněním.
Manželův otec měl nádor na jícnu, říkali tehdy někde u jícnové klapky (nevím, moc tomu nerozumím), vše začalo tak, že se mu vracelo jídlo a pak už nebyl schopen vůbec polykat -nádor byl odstraněn operativně, nezhoubný ale i tak chodil otec každý rok na jakési vyšetření kdy polykal malou kamerku a bral nějakou tabletu před jídlem. Přišlo se mu na to v 68ti letech a do 82 let kdy minulý týden zemřel neměl žádné potíže. Držím palce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.