Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Křívé zuby - zhorší se to časem?

Od: davidjanecek odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,chtěl bych se zeptat jestli když mám trochu křivé zuby jestli se časem křivý víc a víc...?
Te´d jse mi stalo že jsem byl u 2 zubařu jeden před 2rokama řek že rovnátka a v ten samý rok ten další řekl že nepotřebuji,a pak po roce řekl že by možná byli dobrý,ale jen jestli chci že nejsou moc křivéé..

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

borax*
hodnocení

2x

No a chceš? Jestli jo tak běž, jestli ne tak ne...ale jestli se ti budou křivit víc, to ti nikdo nepoví. Jedině ortodont, nikoliv zubař.

hodnocení

1x

Několik let na to budeš myslet a pak si to několik let budeš vyčítat, že jsi to neudělal. Já bych moc neváhal.

martinaa*
hodnocení

0x

Ano, může se stát, že to bude horší.

S rovnátky bych neváhala. Pokud tě zuby trápí (na vyjádření lékařů se moc nedívej, záleží na tobě), běž do toho. Za dva roky máš pokoj a krásné rovné zuby a celý zbytek života:)

krkovicka*
hodnocení

0x
Záleží jak moc jsou křivé a zda se jeden o druhý neprekrýva.Moji kamarádce až v jejich 30ti letech zuby zabrousil a dal jí vše do pořádku.Má menší ústa a musel jí zadní vytrhat.Rovnatka u ní nebylo možno nosit.Sama mám jeden zub do křiva a taky to není na rovnatka.Zkuste tedy Rovnatka nosit jestliže Vám to doporučí lékař.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]