Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zánět šlach nebo namožení?

Od: kopalista odpovědí: 1 změna:

Po delší době jsem začal hrát zase fotbal a asi jsem to trošku přehnal s nasazením. Bolely mě nejdřív nárty, při chůzi to bolelo. Už to odeznělo,ale drží mě bolest kolene. Do schodů to nešlo, při chůzi to je cítit, ale jinak ne. Bolest je pod kolenem a na stranách, občas mě bolí celá holeň. Může to být zánět šlach? Koleno jsem si stáhnul, mažu gelem a chladím, doporučíte ještě něco? Dojít k doktorovi radit nemusíte *smich*

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

sirius007*
hodnocení

0x
ahoj kopalisto. nezlob se ze ti tykam ale uz sem takovej. ono je to tezky neposilat te k dochtorum.oni opravdu neuzdravi ale aspon by mohli zjistit co s tim mas.a podle toho se pak zaridit. ja bych se bal ti napsat ano sou to slachy nebo voda v koleni nebo co oni este nevymysli ...navstiv prosim te stranku
www.zdravi-az.cz. najdi si tam forum ..pak hledani a zadej ...treba slachy ...bolest ...koleno...sport...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]