Nejste přihlášen/a.
Chodím z holkou (16) už asi 5 měsícu nikdy jsme mezi sebou neměly žádný problém ale ja začínám mít pocit že už mě nemiluje tak jako dřív.. proto by mě zajímalo jak zjistím že mě ještě pořád miluje?
Promiň,ale myslíš,že my ti na to tady odpovíme lépe než-li ona?Zeptej se jí
A za další,každý člověk musí sám nejlépe vycítit,zda ho ten druhý miluje či ne,je to otázka řekněme intuice!
Poznáte to tak, že s Vámi ráda tráví svůj čas. Nevymlouvá se na jiné věci. Jsou jí příjemné Vaše doteky i líbání. Nevyhýbá se tomu. Zajímá se o Vás, záleží jí na Vašich názorech. Nevyhledává zbytečné spory, není náladovější, než dřív. Pokud Vás už nemiluje, bude nejspíš hledat důvody k rozchodu a stále častěji na Vás bude vidět hlavně chyby.
Děkuji za odpověd.. no právě že jsme spolu rádi nemáme mezi sebou žádné problémy a ani je nevyhledáváme ale přesto nad tím přemýšlím muže to být i tím že mám malé sebevědomí?
pokud ano jak se stím dá bojovat..?
V 16-ti není nikdo schopnej lásky-mě lichotilo,že se líbím v tanečních všem klukům.Jsem rozvedená,mám 3 dospělý děti,až teď žiju s mužem,co se mi na první pohled nelíbil a moc ho miluju.italské přísloví-Bůh měl plnej košík rozpůlenejch pomerančů,ty poloviny rozházel po Zemi,ty poloviny se hledají.některý mají to štěstí,že se potkají ihned,jinejm to chvíli trvá,některý se nepotkají nikdy.Je to o tom,být na stejný vlně.M!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.