Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebovala bych poradit. Muj přítel má hypotéku u společnosti Smart Hypo. Je ve skluzu z jednou splátkou a přišel mu dopis o zesplatnění závazku. Chtějí doplatit 160000 kč celkem i s urokem a pokutou. Hypotéku splácí už přes rok . S pujčené částky mu chybělo doplatit 118.450 díky té jedné spožděné splátce chtějí vše a ještě přes 40 000 na vrch. Poradí někdo co se s tím dá dělat? děkuji
Ahoj, měl jsem u nich podobný problém. Ale po obdržení dopisu jsem je ihned kontaktoval s tím, že došlo k nedorozumnění a splátku jsem neprodleně doplatil...Souhlasili a pokračoval jsem ve splácení.. Nedorozumněním jsem myslel nějakou výmluvu. Zadal jsem špatné číslo účtu, chybělo mi na účtě pár korun do celkové splátky a tímpadem se nekonal převod atd...Zkus a uvidíš...Nic za to nedáš, a soudím že 100000 a nějaké ty drobné co ti zbývají doplatit nemáš...Takže neváhej a volej jim s tím, že to chceš řešit..
Podívejte se do smlouvy nebo běžte za právníkem. Jinak rychle zaplatťe ať vám nehrozí exekuce a příště jen hypotéku od známých bank (KB, ČSOB apod).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.