Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PayPal účet, založení apod

Od: kubinec® odpovědí: 17 změna:

prosím vás uvažuji si založit účet PayPal abych mohl nakupovat na zahraničních servrech, alke je tam podmínka Paypal účtu

mám z toho tak nějak obavy ohledně bezpečnosti

můžete poradit ,jak postupovat při jeho založení a co to vše obnáší a co k tomu potřebuji?

děkuji

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

0x

Kdysi jsem to dělal, ale je to už déle a bohužel si nepamatuju jak. Pár transakcí jsem provedl a bylo to OK. Podmínka tenkrát byla mít zvlášť kartu pro internetové bankovnictví kdy číslo té karty se zadávalo na Pay Palu. Každopádně bacha, skrz PayPal chodí i falešné maily ohledně hesel apod. již jsem přeposílal na podporu PayPalu, kdy mi poděkovali a omluvili se, že to jejich email není a abych na takové nereagoval.

drejdl*
hodnocení

0x

Neni treba se bat, dokonce je to bezpecnejsi nez davat na net svoje kartove udaje. Pouzivam uz 4 roky k plne spokojenosti, hlavne ebay. Bezvadne funguje i vraceni penez pri reklamaci.

hodnocení

právě na Ebay chci využívat, ale nevím jak postupovat při založení, poradte prosím ,děkuji

buss
hodnocení

0x

Už to tu bylo vysvětlováno, myslím nedávno.

hop®
hodnocení

0x

Nedávno jsem byl okolnostmi "donucen" si tento účet založit, není s tím žádný problém, pokud se týká bezpečnosti tak zatím důvěřuji, nicméně tam zatím pro jistotu nemám nějaký extrémní obnos peněz. Vždy lze přes internetbanking finance doplnit či případně "stáhnout" na korunový účet v bance.

Co se týká registrace a založení účtu, je vše logicky popsáno a vysvětleno průběžně v jednotlivých krocích.

Pokud nečerpám peníze já osobně ale kamarád, kterému jsem poskytl přístupový kód, jsem okamžitě informován mailem o proběhlé transakci.

Měl jsem ze založení a použití tohoto účtu také trošku strach, ale začínám mu důvěřovat, zatím funguje naprosto podle mých představ.

hodnocení

ale jak to funguje? to musím uvést svoji bank. kartu? nebo jak si ty svoje peníze z osob. účtu převedu na PayPal, nebo jak to vlastně je,

prosim bylo by možné nějaký stručný příklad? *modla*

zakus*

Po vytvoření účtu vyplníš číslo karty. Následně se provede kontrolní transakce. Strhnou peníze a potom vrátí. Používám poměrně dost už 5 let a nikdy nebyl žádný problém.

hop®

Mam konto u Raiffky, po založení PP účtu byla jedna z možností převod financí na PP prostřednictvím internetbankingu, Raiffka tento způsob platebního styku podporuje, peníze byly převedeny během vteřin...

Příklad? - odkud hodláte převést finance na PP?

hodnocení

peníze na PP hodlám převádět z "poštovní spořitelny "

hop®

No, nevím, jak moc poštovka tohle preferuje. Ale pokud se zaregistrujete na PP, vždy máte možnost "couvnout", než potvrdíte registraci a než si necháte strhnout své peníze...

zakus*

nemá smysl převádět peníze na PP

des*

Při transakci si PP sám stáhne z účtu PS peníze a zaplatí.Není třeba se ničeho obávat,PP je důvěryhodná,nikdy jsem neměl problém.PS o všech transakcích informuje.

hodnocení

jó tákhle, takže PP si sám stahuje peníze z osobního účtu?

jenže co když si stáhne více než má? co pak? *nevi*

v dnešní době jsou lumpové *bum*schopni čehokoliv

a lze pak ten účet PP třeba kdykoliv zrušit?

naihonn*

Není podmínkou mít přiřazený bankovní účet, pokud si člověk vystačí s ne až tak malým limitem, co je tam na začátku nastavený. Paypal má svůj účet, kam člověk může poslat peníze přímo s tím, že zadá do zprávy pro příjemce svůj identifikační kód a oni mu to připíšou. Nedávno jsem to tak udělal, abych přeobjednal Torchlight2, protože to jinak nešlo. A proběhlo to bez problému. Rozhodně ale musí dávat člověk pozor na emaily údajně od nich, kde jsou vyžadovány jakékoli údaje a podobně. Ty jsou podvod a rovnou je to chce mazat. Jinak podle mě nebezpečí nehrozí.

zakus*

Platbu (částku) musíte autorizovat. PP je rozhodně bezpečnější než platit kreditkou na internetu.

des*

Kubinec,nedělejte zmatky,nic takového se neděje,brzda ,jó.

hodnocení

mám jen obavy dávat někam číslo karty a oni si stahujou peníze

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]