Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Alergie na potraviny

Od: stasek odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, mám alergii na břízu, která vyvolává další alerigie na potraviny. Dříve jsem mohl sníst naprosto všechno a nic mi nebylo, ale postupem času se z mého jídelníčku muselo pomalu ale jistě škrtat a bohužel se pro mě zakázané potraviny čím dál více zvišují... Je mi teprve 19 a už nemůžu sníst napříklat jabko, třešně, hrušky, broskve, ale také oříšky (žádné oříškové cukrový, polevy, dorty, zákusky...) a před pár týdny jsem zjistil, že se začínám dusit i po banánu... Mám ještě dětskou alergološku a ta nemá na tyto alergeny nějaké testy či co, takže ona mě z toho nevyléčí a vypadá to, že ani nemá zájem mi pomoct...

Chci se zeptat jestli vůbec existuje něco co by zastavilo růst této alergie, protože mám strach, že se u mě projeví například alergie na lepek nebo mléko. Jsem už asi smířený, že už si nikdy nepochutnám na třešních nebo jablku, ale hlavně aby už se to dál nerozvíjelo. Předem děkuji za rady...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

skye*
hodnocení

1x

Tak v první řadě bych určitě zkusila změnit alergologa. Berete nějaké léky? Určitě by se léky dala alergie zmírnit tak, že byste si alespoň v malém množství občas něco z toho dopřál. Ale těžko říci. Prostě, v první řadě změňte alergologa a uvidíte.

P.S. - neodpustím si: zvyšují, cukroví, alergoložku

Jj,přesně tak.mez 18 a 19 roky se mění lékaři-z dětského na normálního obvoďáka ,ale i alergologa,protože ten co k němu syn chodí nás na toto upozorníl,takže jej teď někdy bude měnit!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]