Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Urinoterapie - zkušenosti

Od: urin odpovědí: 8 změna:

Na internetu se pomalounku začala objevovat řada informací o této alternativní léčbě. Namátkou jeden příklad za všechny zena-in.cz/...

Názory mě moc nezajímají. Zajímají mě především vaše zkušenosti s touto léčbou. Dle dostupných zdrojů se tímto dá léčit řada nemocí, které by při vypisování zabrali spoustu času.

V mém případě se jedná o léčbu akné. Když jsem se o této možnosti dozvěděl poprvé trvalo mi asi rok překonat odpor k zevnímu užití. Tedy potírání postižených míst nebo obklady. S překonáváním to byl boj veliký, ale povedlo se. Dnes mi nečiní problém urinu zevně užívat na akné.

Pokud vás to zajíma, tak mé zkušenosti : Urina mi při zevním užití pomáhá, ale pouze při hojné aplikaci - tj. 5 - 10 denně nebo pokud je člověk doma i častěji. Názory lidí na netu jsou cca 50:50, ale názory těch co to zkusili zevně cca 90:10 (pro urinoterapii) a názory lidí co to užívají vnitřně 100:0 (pro urinoterapii).

I přesto, že cítím pozitivní výsledky, jsem přesvědčen, že při vnitřním užití by výsledky byly o desítky procent lepší, né-li blížící se ke 100%ní spokojenosti. Já ten odpor ale nemohu prostě překonat. Je to pro mě hrozný blok - myslím, že "pouze"psychický.

Co vy a urinoterapie?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já nemám s urinoterapií žádné osobní zkušenosti anijak zatím netoužím překonávat k ní odpor. Je tedy otázka, co tu vlastně dělám, ale narazil jsem na zajímavý odkaz, a který se chci podělit:

ceskatelevize.cz/...

sirius007*
hodnocení

0x
nemejte strach a predsudky. uz to praktikuju pres pul roku. postrehy...ze zacatku sem mel taky odpor.musel sem upravit stravovani.jinak to asi nejde...po chlastu nic moc...ani sul ani korenena jidla tomu moc nedaj...piju hoooodne vody ...pro zacatek si tu moc necim ochutte ..medem .citronem. prirodnim sirupem...atd ale pak uz ne a uvidite...budto to zvladnete a nebo na to nemate...nema cenu se trapit.bud a nebo...jo a kafe taky omezit
urin
hodnocení

A nemohl by si se trochu víc podělit o zkušenosti? Byly tvé předsudky taky tak silné? Kvůli čemu to užíváš? Jakou moč a jaké množství?

Díky

buss
hodnocení

0x

Z čeho je ten nepřekonatelný odpor? Je to jen voda, soli... A pijí to nejen Číňané, koupají se v ní, sex. praktiky...známe to o panenské moči. Tak si to přichutit, ne? Stejně má chuť po tom, co se jí, pije. A neobjevuje se to pomaloučklu, je to staré a známé, kdo chtěl, věděl.

urin
hodnocení

Zatím děkuji.

Urinoterapie se rozhodně neobjevuje pomaloučku, ale píše se o ní častěji než dříve.

Ptáte se čím je způsoben ten odpor? Myslím si, že je to tím, že jsme prostě od malička vychováváni k tomu, že moč je hnus -> odpad. Proto tvrdím, že je to o psychice. Překonání mého bloku k zevnímu užívání taky netrvalo přes noc, bylo to těžké a myslím si, že se to rozhodně vyplatilo. Z toho důvodu si myslím, že se vyplatí překonat odpor i vnitřnímu použití.

Četl jsem o tom, že se moč nemá ničím ředit ani ochucovat. Nemá pak údajně žádné účinky, ale chápu, že by to pro začátek nemuselo vadit - bylo by to jen proto aby se to mysli nezdálo tak hnusné, aby si na to zvykla a vzala to jako normální věc.

Vnitřní užití jsem zkusil dvakrát. Jednou jsem malé množství moči naředil velkým množstvím vody. Rychle jsem si dal tři loky, ale byl jsem z toho hrozně vyplašenej. Chuť jsem i tak cítil. A poruhé - vzhledem k tomu, že jsem četl, že se moč užívá k vyplachování ústní dutiny, aby se zpevnila zubní sklovina - jsem si řekl, že budu postupovat pomalu a budu nejprve aplikovat toto -> nebudu moč polykat. Po dlouhám přemáhání jsem si cucnul do pusy, rychle poválel a vypláchl ústa, ale i přesto, že jsem nic nepolykal - cítil jsem, že je to moč - hned jsem musel vyplivnout a vypláchnout vodou. Je to pro mě opravdu těžký. Ale chci to přemoct - vím, že nebudu litovat.

pb®

Jak neco, co je mirne kysle, jinak bychom meli problemy s mocovymi kameny, muze posilovat zubni sklovinu, ktera ma rada mirne zasadite prostredi, protoze v kyselem se rozpousti?

sirius007*
hodnocení

0x
ano je pravda ze kdyz necim dochutite moc ztraci svuj program...sve ucinky...ne tedy uplne ale neni to 100%.proto pisu v predeslem prispevku dochutit pouze pro zacatek ale nezvyknout si na to...moc proste chutna podle toho jak se stravujete..je na tom poznat vse ...koreni kava alkohol...prvnich 14 dni co sem zacinal sem jed pouze ovoce a zeleninu a pil pouze vodu ..verte ze vetsi peklo nez se poprve napit moci pro me byla konzumace prave ovoce a zeleniny..ale neni to jen o jidle..casem zkuste 1 az 3 dny hadovku samozdrejme hodne vody a pak je moc uplne bez chuti...rozumej nezadouci pachy...ale chce to hodne o tom si precist...navstivte stranky ...zdravi az.cz tam ja zacinal je tam otom napsano spousty

stirecek*
hodnocení

0x

Určitě máš psychický blok. Na vojně jsme chodili mazákom na čepované do baně od lustru, cestou zpět půlku odpili a co chybělo, domočili a mazáci se jen zalizovali.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]