Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pracovník stavebního úřadu nekoná

Od: petli odpovědí: 3 změna:

dobrý den, doufám, že budu srozumitelný. Potřeboval bych poradit, co mám dělat, když pracovník stavebního úřadu nekoná nebo ještě hůř, koná, ale lživě. Věc se má tak, moje firma má v pronájmu několik apartmánů na praze 1 v "podhradí", v současné době (tento stav trvá cca 2 roky) je zde v přízemí zbudována restaurace, která není zkolaudována a vlastně není ani řádně zapsána, zápach z jejich kuchyně je tak silný, že se mi už několikrát stalo, že mi nájemníci prostě vypověděli smlouvu, restaurace totiž nemá ani odsávání, takže všechen zápach se line vnitroblokem vzhůru, jde o velmi starou budovu, všechny apartmány mají terasy ve vnitrobloku..., už jsem kontaktoval snad všechny úřady, kterých se to může týkat, jen na jednom se to zadrhlo a to na úřadu stavebním...přivolaný úředník výše zmíněné instituce se k mému překvapení velmi dobře zná s provozovatelem nelegální restaurace, tedy jistě chápete, že správa, kterou tento pán z úřadu zpracoval zněla naprosto skandálně, lež za lží, vše je natočené, vše je dokumentované, ale pán jako by neměl oči, ještě se tam zadarmo najedl a s úsměvem odešel, všechny nezákonné aktivity a stavby prostě "přehlédl" a napsal, že je vše v pořádku...nemluvě ani o nezákonně skladovaných plynových bombách v nevětraných a navíc veřejných prostorech, na těchto restaurace vaří..., prosím tedy o radu, jak na takového úředníka došlápnout popřípadě jak ho obejít nebo donutit jednat podle zjevné reality, děkuji za odpověď

Petr L.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Možná ČOIka.

repkin*

rozdělovníkem na ČOI, finanční úřad, stavební odbor a TV Nova nebo TV Prima, s tím ,že konkrétně ten a ten nekoná, ačkoliv jste mu to dne toho a toho písemně napsal několikrát s doručenkou

iz*
hodnocení

0x

Ohledně restaurace bych se obrátila na ČOI a hygienu, na nejdnajícího úředníka bych si stěžovala písemně (doporučeným dopisem s dodejkou) jeho přímého nadřízenému a vedení úřadu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]