Nejste přihlášen/a.
Ahojte je mi 14, za 2 měsíce mi bude 15 a už nevím co mám dělat. Nemám asi sperma, normalne mam erekci, vse, ale erekci proste ne. nevim cim to je neaka rada? ![]()
3x
A tak udává se, že do patnácti by se měla ejakulace objevit, jinak by tě měl skouknout urolog a nejspíš asi hlavně endokrinolog. Babské rady na tohle těžko budou, počkej ještě pár měsíců a když tak holt zatni zub a ty doktory oběhni. Není náhodou v patnácti prohlídka pravidelná u pediatra? Tak se můžeš zeptat tam, není nad odpovědi z praxe. Dovedu si představit, že nejsi takovým tématem k hovoru moc nadšen, ale jsou i horší, lepší to nějak překousnout, než si lámat hlavu ![]()
0x
Chce to pouze čekat a čekat, však ono to časem přijde ... Dívky začínají menstruovat okolo 12 roku života a to pohlavně dozrávají dříve než chlapci, takže u vás to bude asi kolem 18 roku. Anzionka.
0x
Už jsi koukal na stránku, přímo věnované tomuto tématu? Myslím, že když napíšu tu stránku tak to bude asi reklama, ale zkusim: sexus.cz. Zkus to tam, ale já ti stejně zkusím poradit. Nejdříve se ale zeptám.. nemáš sperma nebo spermie? Sperma je tekutina, v níž "plavou" spermie (myslim, že víš co to je, ale kdyby ne.. vypadají jako pulci - samozřejmě mnohonásobně menší). Pokud nemáš sperma, měl by jsi zajít k lékaři, který se tomu věnuje.. Nejdříve za urologem a ten by tě pak někam poslal. Pokud ovšem nemáš spermie... Myslim si, že je to kravina. Možná máš míň spermií, což se projevuje tím, že při orgasmu z tebe vyteče taková průhledná až mléčně zbarvená tekutina. Jak už tu někdo psal, je to individuální a nemusí vše přijít nutně v 15ti letech. Stále se ještě vyvíjíš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.