Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Silná bolest břicha, hlen ve stolici

Od: bolestbricha odpovědí: 14 změna:

Dobrý den, už delší dobu mě trápí silná bolest břicha, ve stolici mám hlen a chodím velmi často..Začalo to průjmem a horečkami, tak jsem se léčila probiotiky, živočišným uhlím a zdravou stravou, ale bolest břicha se spíše horší..Když něco sním tak je mi hned zle a musím na záchod..Chtěla jsem se objednat na ambulanci, ale tam mi řekli že musim mít doporučení od lékaře, jenže moje lékařka by nevyléčila ani rýmu..Mám zajet přímo na internu nebo mě s tím pošlou někam?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Nechci strašit, ale vypadá to na nějaký zánět střeva, když jsou ve stolici hleny. Klidně takhle může začínat i slepák. Na nic nečekejte a jeďte na pohotovost, kde Vám (doufám!) udělají nějaké vyšetření střev, případně žaludku.

Normální to určitě není, nečekejte do zítra!

doplněno 07.06.12 13:21:

Každopádně to vypadá na zánět něčeho, co je v břiše. Může to být tlusté i tenké střevo, nebo klidně ta slinivka, jak je napsáno. Nepodceňujte to, já bych jela hned na pohotovost. Lepší přijít dříve, než čekat, jestli se to nezlepší, a pak litovat.

bolestbricha
hodnocení

Slepák už mi odoperovali..Ten to nebude :(

bolestbricha
hodnocení

S tím jsem právě chtěla na ambulanci, ale sestra mi v telefonu řekla, že musím mít doporučení od doktora a tak dlouho to asi nevydržím..

martinaa*

To se tedy přiznám, že takovou blbost jsem ještě neslyšela..jaké doporučení? Když člověka chytne slepák nebo infarkt, těžko bude shánět nějaké doporučení. Fakt jsem to ještě neviděla..nevolal jste na nějaké vyšetření? Tam musí být doporučení, ale na příjmu?

Nikam nevolejte, prostě do té nemocnice na příjem jeďte a možná trochu zafilmujte, aby to vypadalo opravdu akutně.

Bolesti břicha nelze podceňovat, můžete mít narušené střevo a dalších 10 věcí, nikdy nevíme.

onyxxx*
hodnocení

0x
mohl by to byt zanet slinivky, zkuste mrknout na stranky: www.dedekkorenar.cz do sekce poradna

polinek*
hodnocení

0x

tak běžte na pohotovost

doplněno 07.06.12 13:39:

můj muž šel na pohotovost a už se nevrátil. ,,,,,,vem si příklad ,,neznamená že jak jsi mladá že nejsi zranitelná a honem běž!

nm
hodnocení

0x

Jak dlouho to trva? Pachne ta stolice? Zvracíte?

Tipl bych střevní chřipku, či zánět střeva.

Doporučil bych jít do nemocnice.

Všecno se dá přecházet, samoléčit, ale ne bolest břicha. Jak bolí břicho, tak je to važné a pokud se to nepodařilo klasicky utlumit, tak to bude opravdu chtit léčbu. V nemocnici vám udělají rozbory, doplní tekutiny, minerály, a nasadí léčbu. Podívejte začíná být venku pěkně. Když tam dneska půjdete, tak přiští týden vás už pustí a budete mít před sebou krásné léto.

Když tam nepůjdete, tak se můžete trápit ještě dlouho.

bolestbricha
hodnocení

Tak před měsícem jsem měla příznaky salmonely..Bez zvracení..Nezvracela jsem ani jednou..Jen tu stolici zelené barvy s hlenem a bolesti..Pak se to trochu zlepšilo a teď mám zas bolesti a hlen..Hlavně ráno a večer..To si mě tam nechají?

nm

Ano, musíte být hospitalizovaná v nemocnici. Pravděpodobně po přechození salmonely není střevo v pořádku. je potřeba to vyřešit hned.

Co se stane, když máte problém s pořezanou rukou? Samoléčíte to, ono to hnisá, ale za dva měsíce se to spraví ale zlstane velká jizva. Teď si představte, že se taková jizva, nebo srůsty vytvoří ve střevě. Hrozí pak cronova nemoc či divertikulitida.

Oni by vám měli udělat rtg střeva, popř kolonoskopii.

Přece si nechcete zkazit léto ne? Musíte se dát do pořádku co nejdřív.

bolestbricha
hodnocení

Na pohotovost sem doposud nejela protože mi to nepřišlo tak vážné, bojím se, aby mě neodbyli s tím, že mi nic není a já ještě neplatila neskutečný poplatky :(

eulalie*

Vážená paní, každá déle trvající bolest břicha patří do rukou lékaře, samoléčitelstvím si nepomůžete. Nezahrávejte si se svým zdravím, hnedka dneska utíkejte na pohotovost.

bolestbricha
hodnocení

Dobře, jedu tedy, děkuji všem za rady!

krkovicka*
Nechápu Vás.Až budete mrtvá tak Vám už nikdo nepomůže.
doplněno 07.06.12 14:19: Nechte se odvézt.Kdyby mě někdo na příjmu řekl že to nic není tak tam zahraji divadlo o příšerné bolesti a nenechám se odbyt.Volala jste a zvedla to sestra.Která vás za prvé ani neviděla a za druhé nemá dostatečné vzdělání.Nikam nevolejte a jedte.

hodnocení

0x

Co nejdříve k lékaři.Nejsem doktor,ale máme v okolí případ ,,cronové nemoci,,postihuje mladé lidi mezi pubertou a 30 rokem,příznaky a bolesti po každém i malém jídle,navíc hubnutí a únava,celková slabost.Není to sranda.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]