Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hemangiom na ruce

Od: barusk* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den.Od dětství mám na ruce červené fleky,občas jsou vidět,jindy ne.Začalo mi to opravdu vadit tak jsem zašla na kožní. Prej je to hemangiom plochý a že s tím nic neudělám a leaser je drahý a zas tak moc té velké ploše nepomůže.

Ale i tak pořád pátrám po nových možnostech...Nevěděli by jste?

Předem moc děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jayeles*
hodnocení

3x

Dobrý den, mám také docela velký hemangiom na ruce. Bohužel s tím nejde nic dělat :(. Byla jsem už u hodně doktorů a ti mi řekli, že se s tím nic dělat nedá,že maximálně tím lejzrem to mohou zkusit.

krkovicka*
hodnocení

0x
Jiný možnosti než laser nejsou.Dcera má velký mezi lopatkama 2x3cm.Naštěstí málo viditelný.Když se potí tak na zádech má mokrý flek.Byly jsme sledováni na kožní i Onkologii.Říkají že mizí i 14let a při fyzické zátěži znovu vystoupne.Musí se to jen hlídat.Aby nekrvacel.Neodřel se.Laser nám v útlém věku nedopurucila.Je to prý bolestny a musí se to opakovat...
doplněno 07.06.12 10:46: Před časem jsem dostala od místního řádce odkaz na tyhle stránky. ordinace.cz/...
doplněno 07.06.12 10:46: ...Rádce...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]