Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si říct o číslo holce?

Od: roger92 odpovědí: 9 změna:

Prohral jsem jednu sazku. Pokud to tu ten dotycnej cte tak se asi bude naramne bavit nicmene chci slyset vice nazoru. O co tedy jde. Mam za ukol oslovit jednu holku z autobusu a rici si o jeji cislo nebo alespon jeji fotku. Dva roky jezdime stejnym autobusem, ale nikdy jsme se pochopitelne nebavili. Obzvlaste vy holky, jaka by byla vase reakce na podobnou zadost? Treba bych se ji priznal, ze mi jde o sazku, jestli by to pro me neudelala. Delali by jste drahoty nebo by jste mi pichly. Je ji asi kolem 16 a mne je 19. Nebo jak bych na to mel jit? Doufam, ze si me bude fakt pamatovat , protoze jsem tou trasou posledni dva mesice nejel. Fakt diky za kazde pripominky a napady jak to zrealizovat :) Budu se strasne stydet :D

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lottka*
hodnocení

2x

Třeba slečně řekněte jestli by vám nedala kontakt,že se vám líbí.;)

Pokuď to tak nepůjde řekněte jí že je to sázka a tak že se ji předem omlouváte ,jestli by vám tedy nedala telefoní číslo.Pokud se jí líbíte i vy třeba si budete psát a vznikne nám tu love story *srdce* .Hehehe,určitě se nestyďte *hi*

askmenow*
hodnocení

2x

No, já když mě takhle někdo osloví, číslo nedávám.

Možná byste mě přemluvil tím, kdybyste ke mě šel a rovnou mi řekl, že víte, že je to hloupý, ale že jste prohrál sázku a potřebujete to. Stejně nevím, jestli bych vám dala číslo, fotku u sebe nenosím, ale asi bych se nechala vyfotit mobilem mávající do foťáku, nebo společně s vámi, aby bylo vidět, že ta fotka je pro vás a kamarády byste tím uspokojil.

Je to asi holka od holky...

hodnocení

0x

Podstatná je tady jedna věc: jestli se Ti ta slečna, která s Tebou jezdívá autobusem, doopravdy líbí a jestli bys s ní chtěl začít chodit. Pokud odpovíš, že ano, máš nakročeno k úspěchu. Oslov ji, pozvi někam na zmrzlinový pohár či na colu a nemusíš z toho mít špatné svědomí. Neděláš to vlastně kvůli prohrané sázce, ale proto, že ona se Ti líbí a rád by ses s ní seznámil blíže. O té sázce jí neříkej, mohla by se cítit dotčena tím, že bys o ní zájem třeba neprojevil, kdybys neprohrál. Pokud jí řekneš, jak to doopravdy bylo, tak až po letech, nejlíp až po svatbě. *smich**palec*

Druhá možnost je horší: slečna se Ti z nějakých důvodů nezamlouvá a nemáš zájem s ní případně navázat bližší vztah. Pak věřím, že je velice nepříjemné z ní dolovat její tel. číslo, případně dokonce fotku. V tom případě bych ji netahala za nos, děvče přece nemůže za to, že jsi prohrál. A měl bys jí tedy říci pravdu, jak to bylo: že jste se vsadili a takhle to dopadlo. Jestli má to děvče smysl pro humor, přijme to a uvidíš, že Ti to číslo dá. Lepší přiznat barvu, než na ni šít nějakou boudu. Ona za tu vaši sázku nemůže.

Prostě jednat vždycky férově. To se v životě pokaždé vyplatí, dokonce i v dnešní době, kdy skoro všichni dělají pravý opak. Jaga.

roger92
hodnocení

Slečna se mi velice líbí. Ovšem já jsem velice stydlivý a nepřipouštím si, že bych se já mohl líbit jí. Bohužel jedina příležitost jak jí najít a odchytit je ráno když jede do školy což není zrovna optimální. Nevím jakou variantu zvolit. Jestli jí teda rovnou řící, že je to blbý, ale prohrál jsem sázku nebo jí někam pozvat. Taky mě napadlo řící jí, jestli by se nevyfotila, že jsem prohrál sázku a potom jí někam na někdy pozvat abych jí to více objasnil a třeba se poznal s ní více. Kdybych jí pozval rovnou tak si myslím, že bych neměl žádnou šanci.

hodnocení

0x

Ahoj. Před časem se zde ptala jedna dívka, jak navázat kontakt s chlapcem, který se jí líbí. Znala ho právě také pouze z autobusu. Možná náhoda, možná jde o stejné děvče. Třeba na ten krok od Vás již dlouho čeká...V šestnácti letech dělá zájem chlapců děvčatům dobře.Nemyslím si, že se musíte obávat nějakého trapasu. Jen si dodat odvahu a oslovit jí. Lidé se seznamují na různých místech. Když řeknete, že byste jí rád někdy někam pozval, zda by Vám na sebe nedala kontakt, věřím, že zájem vzbudíte a číslo Vám dá. Možná ze zvědavosti, možná polichocena tím, e jste si jí všiml. Do děvčat nikdo nevidí, o sázce bych jí asi neříkala, mohla by jí příčina Vašeho zájmu zklamat a zapůsobit negativně. Třeba nemá smysl pro humor a bere takovéto věci vážně. Snažte se jí zaujmout, ne jí odpudit. Ale pokud Vám jde pouze jen o to, splnit podmínku prohrané sázky, pak si počínejte opatrně, abyste třeba nechtěně děvčeti neublížil. To víte, některá děvčata jsou citlivá a rády si třeba slibují od seznámení něco víc...Držím palce a dejte vědět sem, na poradnu, jak jste se s tím nakonec popral a vypořádal.:)

doplněno 06.06.12 08:06:

Jak říkám, možná se jedná o stejnou slečnu, která se zde před časem ptala, jak vzbudit v chlapci, s kterým jezdí autobusem, zájem. Tady by to bylo bez problémů. Život tropí někdy všelijaké kousky a náhoda je...víte co...:D

buss
hodnocení

0x

Když se stydíš, tak se nesázej. V 19 se mužové už ženili. Kdo se bojí musí do lesa.

roger92
hodnocení

Ono to je strasne tezky. Ani ve snu me nenapadlo, ze bych tu sazku mohl prohrat. Malem jsem se vsadil o neco mnohem horsiho, protoze jsem si rikal, ze je to sci-fi. Alespon to mam jako ponauceni do budoucna, ze vsechno se muze pokazit .

buss

Ale tu výhru nelze vymáhat..., utrpí pouze čest. Zkoušej to na jiných, kde o nic nejde. Cvičení dělá mistra.

zamysli se, jestli to děláš jen abys dostál sázce nebo z toho chces získat i tu holku. Pokud jen to první, tak si s ní v autobude chvilku povídej, napiš si smyšlené číslo a je to. Lepší než aby ten druhý kamarád jí pak vyvolával. kamarádovi řekneš, že jsi sázce dostál, ale její číslo nepředáš. Hotovo.

Pokud se ti líbí, tak story (vytěž z toho, že se ti líbí, ale bál ses jí oslovit a DOBRÝ kamarád toho využil, aby je takhle PŘINUTIL, ale že uznáváš, že jsi se měl rozhoupat sám) o sázce jí může zaujmout a můžeš to vzít zeširoka a o číslo si říct mnohem později...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]