Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik může stát týden v Dubaii?

Od: dubai odpovědí: 6 změna:

Nevíte jentak pro moji orientaci kolik by mohl stát týdenní pobyt v Dubai´s letenkou atd.. Je mi jasný, že jako obyčejný člověk si to dovolit asi nemůžu, pouze by mě to zajímalo. Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirkamx*
hodnocení

0x

Já myslím,tak do 40tis. a to už bude stát za to.Pokud teda ovšem nechcete třeba do Burj Al Arab:)

dubai
hodnocení

Hmm, zajímavé, myslel jsem si, že se člověk jako jsem já (obyčejný, co má tak průměrnou mzdu) ani nedoplatí. JInak díky za objasnění mého dotazu!

mil®

polinek*
hodnocení

0x

,,klidně si to můžete dovolit,,není to až taková hrůza.

krkovicka*
hodnocení

0x
No,když jedna noc na hotelu stojí kolem 60-320tisíc tak to abyste už šetřil...aby aspoň vaší vnuci jeli:D

amadeus*
hodnocení

0x

I průměrný člověk si to může dovolit. Já tam byl pracovně a vyšlo to na 30 tis za 5 nocí, ale pokud bych cestoval po svých, tak bych určitě dokázal najít týdenní dovolenou (letenky, 4* hotel) za přibližně 15 tis na osobu, což by si obyčejný člověk dovolit mohl. Rozpočet na zábavu bych si nastavil na 10 tisíc (je tam draho). Takže 25 tisíc za týden pěkné dovolené. Není to málo, ale když budete chvilku šetřit... Hlavně tam neletět v letních měsících (horko a nedýchatelno).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]