Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, po 2 měsících od rozchodu jsem se sešla se svým bývalím přítelem. Začali jsme si psát, bavit se. Parkrát jsme byli venku povidali se, líbali se.. Jednou mě pozval k němu, kde jsme se bavili o našem vztahu co bylo špatně, proč jsme se vlastně rozešli. Seděli jsme vedle sebe jentak si povídali o nás, co nového a tak, objímali se, líbali se...když jsme se bavili o tom že by jsme se k sobě vrátili, řek, že je to na dobre ceste ke vztahu, jak to mám brát? Děkuju za radu.
Zdravím. Řekl, že je to na dobré cestě ke vztahu... Tak to berte to jako naději. Záleží jen na Vás, jak moc se k ní chcete, nebo nechcete upínat a zda o obnovení vztahu stojíte. Nikdo Vás zde neujistí, že se k sobě vrátíte a bude vám to spolu klapat lépe, než před tím. To záleží jen na vás dvou, co do vztahu dáte, co od něj očekáváte a zda jste schopni se mít rádi v dobrém i ve zlém.
Je to na dobré cestě ke vztahu. Co Vám na tom není jasné? Zřejmě vážně uvažuje o znovuobnovení vztahu.
Ale pozor, aby to jen nebyly plané řeči, aby se měl s kým líbat, objímat a případně i sexovat. Leckdy tuto fintu používají pánové, co chtějí sex, ale ne závazek vztahu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.