Nejste přihlášen/a.
Ahoj ,už pár dní pozoruji v levém nártu palčivé,nepříjemné píchání ,jde vždy o několikavteřinovou věc ,která mě ale pokaždé úplně vytrhne z reality ,objevuje se opakovaně několikrát za hodinu ,nejdřív to bylo jen při chůzi ,ted ale i v klidu ,když sedím ,a včera mě to budilo i v noci ze spánku .Bolest střílí jakoby k holeni ,ale ne přímo do ní. Nic nemám nateklé ,ani hematom ,žádný úraz ,nevěnovala jsem tomu pozornost ,ale začínám se obávat ,oč může jít? zná to někdo? děkuji za všecky možné odpovědi
Přesně tak, jak číká Mowla. Může jít o zlomeninu některé z kůstek metatarzu a to znamená, že musíte hned k lékaři. Oropedovi. Nejlepé ještě teď. Může se totiž stát něco daleko horšího a můžete také skončit v nemocnici na nějakou dobu a to jistě není Vaším cílem. Takže hned na ortopedii.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.