Ahoj pisu, protoze jsem bezradna. Nevim co mi je a tak nevim jakou "lecbu" nasadit. V nedeli rano jsem poradne prochladla a od te doby mam rymu a bolesti hlavy. Citila jsem se, ze neco propukne a prospala celou nedeli a v pondeli nic. Stale pretrvava ryma, bolesti hlavy a bolest v krku. Kdyz jsem se najedla tak se mi udelalo zle. Porad me lechta v krku a nuti pokaslavat. Dneska rano v pet jsem se vzbudila s hroznou bolesti hlavy. Cucam strepsils i takove ty zelené pastilky, piju caje a strikam do nosu. Celou dobu jsem bez teplot, chvilkama je mi sice zima/horko, ale prijde teplotu nemam. Uz fakt nevim jestli to delam spravne. Diky
Ahoj. Na to Vám odpoví jen lékař. Může to být např. chřipka, nebo angina. Někdo teploty nemívá. Pokud je Vám i špatně od žaludku, vyhledejte pro jistotu lékaře, možná bude nutné nasadit antibiotika. Přeji, ať je brzy lépe.
Je mi jasné, že s nachlazením se člověku nechce utíkat okamžitě k lékaři a asi není chyba zkusit nejprve domácí léčbu (ještě bych přidal c-vitamin), ale když problémy přetrvávají, nic jiného nezbyde.
Ahoj.V neděli ráno?Teprv dva dny.Já to chytla minulou sobotu večer a první tři dny jsem myslela že umřu tak jak popisujes.Druhý den neskutečně bolela hlava-ale jen čelo(tam jsou dutiny) a záda.Chvíli zima,pak pocení.Střídala jsem brufen s paralenem po čtyřech hodinách.Tekla mi rýma z oči a do krku.Nechutenství jíst.Víš ony tý hleny stekaji až do žaludku a seš jich tak plná že máš pocit zvracení.Cucala jsem mulerovi tabletky,tantum verde a olynth kapky do nosu,mucosolvan na vykaslavani beru ještě teď.První dva dny jsem spala v sedě,jinak jsem se dusila.O nočních zachvatech kašle ani nemluvě.Krk bolí protože je rymou podrazdeny.Jak píše kartaginec-C.Vitamín,takže pomeranč s citronem nebo i Celaskon. Teď jsem jakžtakž v pohodě až na ten kašel.Potrvá to minimálně týden.Ale už za pár dní tý prvotní příznaky ustanou.Jestliže budeš se dusit a potrvá to víc jak týden a nebude to lepší tak k doktorovi pro ATB ,vím o čem mluvim.Malém mě jednou odvezli pro ucpané dutiny...Nic příjemného teda doplněno 05.06.12 09:24: Jo a ještě Aspirin C,je pro dospělé. doplněno 05.06.12 09:28: Radši si změř teplotu a stridej ten paralen s brufenem.Bolí hlava i když je teplota.
může to být jen slabší viroza ,která postupně odezní ,když budeš poctivě odpočívat a doplnovat vitamíny. pokud by ses nezlepšila do těch cca 48h ,jdi radši k lékaři ,s horečkama raději hned.A doporučuji zázvorový kořen ,nastrouhat a zalít třeba horkým čajem ,je silně aromaatický ,troškou víc štiplavý ,ale ty grády mě z nachlazení vždycky rychle dostaly
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.