Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak najít člověka z dovolené?

Od: spartas* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat jestli se dá nějak najít člověk o kterém moc nevím. Minulé léto jsem byla na dovolené ve španělsku a seznámila jsem se s jedním klukem. Nevím jak se jmenuje, kde bydlí ani na něj nemám fejsbůk a podobný kontakt.

Dá se nějak vypátrat jen podle toho, že vím, že je to čech, který žije v Seville?

Přece musí existovat, nějaká datábáze cizinců v zahraničí. A těch čechů v seville moc asi žít nebude.

Myslíte, že mám aspon nějakou šanci?

Napiště mi prosím možná řešení... CHTĚLA BYCH SE S NÍM KONTAKTOVAT MINIMÁLNĚ TELEFONICKY NEBO PŘES FACEBOOK, když to nepůjde jinak.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

pokud máte třeba fotku, zkuste kontaktovat Krajanský spolek v Andalusii... adresu najdete na mzv.cz/...

moc jich tam nebude, možná ho najdou...nebo poradí někoho v Seville, krajany, a ti se združují i jen tak, u piva či vína, grilu, u ryb... co když!?

doplněno 06.06.12 19:06: Ono v Neapoli také těch Čechů asi moc nebude a pokud tam žije, tak se poznají!
Na stránce mzv.cz/...
najdeš hned na začátku adresu do Napoli
doplněno 06.06.12 19:38: Kontaktuj krajanský spolek, ofotil jsem ti adresu, když neumíš otevřít stránku.
Jak najít člověka z dovolené?
spartas*
hodnocení

Dívej takto... je mi to trocha trapný a tak se nechci hned práskonout :/ To španělsko jsem davala jako příklad.

Bylo to v Itálii a město je Neapol.

Ale mělo by to být podobný ne?

spartas*
hodnocení

Promiň že tě pořád otavuju ale je to pro mě MOC DŮLEŽITÉ.

Nejsem s Pc moc kamarádka, no jsem holka :D takže nadiktoval by si mi prosím jak přesně se na té stránce orientovala a co dělat abych měla šanci se s ním potkat?

Tady máš adresu do Neapole na zastupitelský úřad. Pošli jeho fotku, popis, nějaký detail, který by ho pomohl identifikovat. To samé na krajanský spolek!
A snaž se sama, když po něm tak moc toužíš.
A nezakládej další stejné otázky!
doplněno 06.06.12 19:53: Máš tam telefón a email na tu Helenu Schwarzovou, tak jí zatelefonuj, nebo napiš.
Určitě nebudeš první, kdo takto hledá!
Jak najít člověka z dovolené? #2
nelka7

Ahoj, četla jsem si vaše komentáře a myslím si, že si ji docela pomohl, a tak jsem se tě chtěla zeptat jestli bys mi nemomohl ted ty.Mám skoro stejný problém jako ona, hledám kluka z dovolené i kterém nevím nic jiného než to, že je z Německa, mám ho vyfceného na mobilu, tak jestli bych i já nějakou tu šanci měla:). Kdyžtak mi napiš na email: didi98.leha@email.cz

k2

Obavam se, ze najit v Nemecku kluka podle fotky z mobilu neumi policie, ani nejlepsi detektivni agentura na svete...

P.S:podle mzv.cz ma Nemecko 81,5milionu obyvatel, z toho skoro 40mil. jsou muzi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]