Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hradí odoperování znaménka pojišťovna?

Od: martinaa* odpovědí: 5 změna:

Pěkný večer:)

Odjakživa mám vystouplé znaménko u oka, těsně pod hradbou spodních řas. Od samotného oka je zvdálené sotva půl milimetru. Zdědila jsem ho po dědovi, a přijde mi, že se maličko zvětšuje (dědovi se znaménko zvětšovalo, jak byl starší a starší). Znaménko mě často lechtá, protože po něm řasy kloužou, překáží v líčení a vůbec mě poslední dobou štve.

Jednalo by se v tomto případě o odoperování ze zdravotních důvodů? Případně ještě druhá otázka - je to takto blízko oka nějak nebezpečné? Mám docela strach to nějak řešit..

Děkuji za odpovědi:)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

samadoma*
hodnocení

2x

Já nechala dcerce před 8lety odstranit z ruky (paže) ,bylo velikosti mandarinky ,myslím plošně ,ne vystouplé ,tehdy jsme neplatili nic ,viděl to plastik ,a řekl -nejlíp odstranit.Jak je to dnes ,to s jistotou nevím ,ale pokud překáží nebo nějak narušuje vaše pohodlí ,myslím že by pojištovna snad mohla přispět ze zdravotních důvodů.Ptala bych se být vámi na plastice;) a určitě držím palečky ,at se vše povede bez komplikací*mala*

martinaa*
hodnocení

Děkuji za odpověď:) ONo zase není nijak veliké, má cca 2x3 mm, ale opravdu vadí, jak je přímo pod okem:( Říkáte plastika? Bude potřeba? Já myslela, že se znaménko vyřízne o hotovo...:(

doplněno 04.06.12 19:45:

Aha, já to špatně pochopila:)

samadoma*

ne ,myslím že plastika není u tak malého zákroku vůbec na místě ,ale dělají to plastičtí chirurgové ,tak jsem to myslela

hodnocení

2x
Hezký večer. Marti, ono před jakýmkoliv zákrokem bude nutné podstoupit zřejmě nějaké vyšetření toho Vašeho znaménka. A také záleží na tom, jakou pojištovnu máte. Jinak tyto zákroky dělá plastický chirurg. Mrkněte se na tyto stránky: www.stepan-plastika.cz/vysetreni-materskych-znamenekjje tam více info a také tam můžete zaslat dotaz přímo jim, když budete chtít info přímo od odborníka. Mohlo by Vám to pomoci udělat si alespon představu. Přiznám se, že tak blízko oka, bych se bála též...
laybor*

Obvodák Vás pošle na chirurgii,znaménko zkontrolují pohledem,objednají si Vás na zákrok a až po odstranění jde znaménko na histologii - výsledek za cca 1 měsíc.

Pojištovna hradí 2 znaménka za rok (VZP)

doplněno 04.06.12 20:55:

Znaménka po těle dělá obyčejná chirurgie,a u toho oka? Možná i plastický ale to bude vědět i obvodák který vás odesílá .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]