Nejste přihlášen/a.
Pěkný večer![]()
Odjakživa mám vystouplé znaménko u oka, těsně pod hradbou spodních řas. Od samotného oka je zvdálené sotva půl milimetru. Zdědila jsem ho po dědovi, a přijde mi, že se maličko zvětšuje (dědovi se znaménko zvětšovalo, jak byl starší a starší). Znaménko mě často lechtá, protože po něm řasy kloužou, překáží v líčení a vůbec mě poslední dobou štve.
Jednalo by se v tomto případě o odoperování ze zdravotních důvodů? Případně ještě druhá otázka - je to takto blízko oka nějak nebezpečné? Mám docela strach to nějak řešit..
Děkuji za odpovědi![]()
Já nechala dcerce před 8lety odstranit z ruky (paže) ,bylo velikosti mandarinky ,myslím plošně ,ne vystouplé ,tehdy jsme neplatili nic ,viděl to plastik ,a řekl -nejlíp odstranit.Jak je to dnes ,to s jistotou nevím ,ale pokud překáží nebo nějak narušuje vaše pohodlí ,myslím že by pojištovna snad mohla přispět ze zdravotních důvodů.Ptala bych se být vámi na plastice
a určitě držím palečky ,at se vše povede bez komplikací![]()
Děkuji za odpověď
ONo zase není nijak veliké, má cca 2x3 mm, ale opravdu vadí, jak je přímo pod okem
Říkáte plastika? Bude potřeba? Já myslela, že se znaménko vyřízne o hotovo...![]()
Aha, já to špatně pochopila![]()
Obvodák Vás pošle na chirurgii,znaménko zkontrolují pohledem,objednají si Vás na zákrok a až po odstranění jde znaménko na histologii - výsledek za cca 1 měsíc.
Pojištovna hradí 2 znaménka za rok (VZP)
doplněno 04.06.12 20:55:Znaménka po těle dělá obyčejná chirurgie,a u toho oka? Možná i plastický ale to bude vědět i obvodák který vás odesílá .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.