Nejste přihlášen/a.
Pěkný večer
Odjakživa mám vystouplé znaménko u oka, těsně pod hradbou spodních řas. Od samotného oka je zvdálené sotva půl milimetru. Zdědila jsem ho po dědovi, a přijde mi, že se maličko zvětšuje (dědovi se znaménko zvětšovalo, jak byl starší a starší). Znaménko mě často lechtá, protože po něm řasy kloužou, překáží v líčení a vůbec mě poslední dobou štve.
Jednalo by se v tomto případě o odoperování ze zdravotních důvodů? Případně ještě druhá otázka - je to takto blízko oka nějak nebezpečné? Mám docela strach to nějak řešit..
Děkuji za odpovědi
Já nechala dcerce před 8lety odstranit z ruky (paže) ,bylo velikosti mandarinky ,myslím plošně ,ne vystouplé ,tehdy jsme neplatili nic ,viděl to plastik ,a řekl -nejlíp odstranit.Jak je to dnes ,to s jistotou nevím ,ale pokud překáží nebo nějak narušuje vaše pohodlí ,myslím že by pojištovna snad mohla přispět ze zdravotních důvodů.Ptala bych se být vámi na plastice a určitě držím palečky ,at se vše povede bez komplikací
Děkuji za odpověď ONo zase není nijak veliké, má cca 2x3 mm, ale opravdu vadí, jak je přímo pod okem
Říkáte plastika? Bude potřeba? Já myslela, že se znaménko vyřízne o hotovo...
Aha, já to špatně pochopila
Obvodák Vás pošle na chirurgii,znaménko zkontrolují pohledem,objednají si Vás na zákrok a až po odstranění jde znaménko na histologii - výsledek za cca 1 měsíc.
Pojištovna hradí 2 znaménka za rok (VZP)
doplněno 04.06.12 20:55:Znaménka po těle dělá obyčejná chirurgie,a u toho oka? Možná i plastický ale to bude vědět i obvodák který vás odesílá .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.