Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam v Praze na zmrzlinu?

Od: magdon® odpovědí: 12 změna:

Ač sám pražák, žádám o radu. Kam v Praze v odpoledních hodinách pozvat známou na zmzlinový pohár? Sháním příjemné prostředí s možností posezení, pokud možno v dosahu metra "C".

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

askmenow*
hodnocení

2x

Určitě ovocnysvetozor.cz/... . Jsou i v centru, ale cenově jsou super. K céčku máte nejblíže provozovnu na Václaváku, je to v patře, vchod je malý, tak to nepřejděte... o kousek dál je ve Světozoru, ale ta je taková rušnejší. Jinak je blízko cécčka i provozovna v Sokolovské a taky v Počátecké, ta je zapadlá mezi baráky kolem Kačerova. Zatím se mi jen jednou stalo, že jsem si nesedla v té na Václavůku, že bylo plno. Ale kdyžtak se dá popojít právě do Světozoru. Když je hezky, bafnu zmrzku do ruky a jdu si s ní sednout do Františkánské zahrady, se kterou to tam sousedí.

hodnocení

Dík. Myslím, že to bude to, co hledám. Odpoledne jdu do té v Sokolovské.

doplněno 05.06.12 10:38:

Jen teda nevím, jestli mě v tomhle počasí nepřejde na zmrzlinu chuť.:(

krkovicka*
hodnocení

0x
Asi se to nehodí metro C,ale na Petříně mají dobrou a tocenou.Příroda v růžích je tam moc romantická;)
hodnocení

Díky za typ, přírodu v růžích bych bral, ale jdu tam zítra a nechce se mi tam sedět ve vaťáku:D.

narf
hodnocení

0x

Tahle Haagen Dazs zmzlina má být nejchutnější na světě, a prý nejluxusnější pro zmrzlinové gurmány a gurmánky - např je v Karlovce č. 20. Chtělo by to vyzkoušet (a vzít si dost pěněz, je drahá prý i pro Američany)..

nelso.cz/...

Jinak osvědčené Ovocné bary na Václaváku kus pod Domem módy a ve SVĚTOZORU - ovšem především zmrzlinové poháry, ZMRZLINA JE TAM NORMÁLNÍ JAKO JINDE.

narf

Doplnění: Vložil se jiný odkaz,nová zkouška:

nelso.cz/...

barun
hodnocení

0x

pb®
hodnocení

0x

Ovocný Světozor na Florenci.

hodnocení

Všem Vám děkuju za typy, ale zapomněl jsem podotknout, že si nehodlám rezervovat místo několik dní dopředu a pak nechat výplatu:D. Takže centrum bych radši vynechal.

doplněno 04.06.12 16:12:

A taky bych se tam rád domluvil česky.

fran
hodnocení

0x

Výše zmíněné zmrzlinové destinace s rezervací nejsou. Až tady, ale zato slibují požitky pro 2 "za 69":

lotmat.cz/...

narf
hodnocení

0x

Ještě jeden ovocný bar je u Masarykova nádraží, cca 50m po levé straně po tramvaji směrem k Labuti. Ten má k posezení i stolková zákoutí v další místnosti. Od MC 1stanici-2 tramvají.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]