Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztracený zápočtový list

Od: jarahosek* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

mám dotaz. V roce 2006 jsem skončil v mém prvním zaměstnání a nahlásil jsem se na pracák. Tam jsem dodával zápočtový list. Pak jsem pracoval 4 roky u jedné firmy a tam zápočtový list ode mě ani nedostali, neboť jsem ho neměl. Nyní jsem půl roku pracoval u další firmy a zase jsem jim zápočťák nedal. Nyní pracuji v další a šéf ho po mě chce a já nevím, kde ho sehnat, stačí napsat minulému zaměstnavateli, nebo na pracák nebo co mám moc prosím dělat...?

Díky

Jára

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

poiu*
hodnocení

2x

Dobrý den, zápočtový list (nyní potvrzení o zaměstnání) Vám je povinen zaměstnavatel při skončení vystavit. Pokud Vám jej nevystavil, tak ho o něj požádejte.

hodnocení

0x

Když na pracáku pěkně poprosíte tak vám udělají kopii kopie kterou si udělali když ste se evidoval.

krkovicka*
hodnocení

0x
Jestliže jste zapoctovy list dal pracaku tak tam musí být.Já po rodičovský jsem šla na pracak.Tam chteli zapoctovy list.4roky zpátky hledejte...že jo.Nakonec jediné štěstí bylo že jsem měla ještě číslo na účetní.Pracak chtěl po mě i příjem.Smůla byla že býv.zaměstnavatel ukončil živnost a prodal podnik,dopis s doručenkou se vrátil,účetní již nebyla účetní?neměla papíry.Takže podpora se mi vypocitala ze státního minima.Když jsem nastupovala do práce.Stačila kopie z pracaku o kterou jsem si musela říct.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]