Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s kolenem po běhání

Od: justme odpovědí: 4 změna:

Byla jsem odpoledne chviličku běhat - jen tak na malý vyvětrání mezi učením, cca 20 minut totálně pohodovým tempem. Všechno úplně ok.
Jenže potom pozdějc doma jsem začala mít takovej nepříjemnej pocit v koleni, že je v něm "něco špatně". Asi jako když si člověk potřebuje křupnout prstem - prostě jak kdyby koleno nesedělo tak jak má :) . A tim pádem trochu nejistota při pohybu. Pak to začalo bejt trochu bolestivý a natýkat. Otok se zvětšuje..a už mi vadí chodit, připadám si hrozně nejistě a bolí mě propnutí i pokrčení kolene. Otok je hlavně ve spodní části kolene.
Netušíte někdo, co by to mohlo být? Nemáte někdo zkušenost s něčím podobným?

Nevim o tom, že bych si něco udělala, žádnej špatnej pohyb jsem nezaznamenala, nespadla jsem.. A trochu mě děsí, že mi jen tak natýká koleno :-/

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mohlo ti tam něco přeskočit, určitě jdi co nejdřív k doktorovi. Jsi mladá a chraň si svoje zdraví, ne že to "třeba časem přejde" ;)

ladaadal*
hodnocení

0x

Může to být třeba jen natažený vazivo, nelelkovat, frčet k doktorovi, ať se to odchytne co nejdřív.

narf
hodnocení

0x

Znehybnit ortézou. Znám z kola, prostě vaklavé koleno. Když to nepomůže, musí být rentgen.

justme
hodnocení

Tak jsem s tim dneska zavítala k doktorce.

Přišla jsem tam s kolenem nateklým skoro na dvojnásobek, nemohla ho úplně pokrčit ani dopnout, chození mě bolí.. Doktorka to uzavřela s tim, že rtg je v pořádku.

Za to jsem samozřejmě ráda, jen ve zprávě mám bludy jako "flexe v plném rozsahu", "extenze nebolestivá" a "koleno bez náplně", pozdějí "náplň není prokazatelná". *nevi*

Takže výsledek asi jako kdybych nikam nešla, akorát bych s tim zbytečně někde necourala a nenaštvala se.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]