Nejste přihlášen/a.
Byla jsem odpoledne chviličku běhat - jen tak na malý vyvětrání mezi učením, cca 20 minut totálně pohodovým tempem. Všechno úplně ok.
Jenže potom pozdějc doma jsem začala mít takovej nepříjemnej pocit v koleni, že je v něm "něco špatně". Asi jako když si člověk potřebuje křupnout prstem - prostě jak kdyby koleno nesedělo tak jak má . A tim pádem trochu nejistota při pohybu. Pak to začalo bejt trochu bolestivý a natýkat. Otok se zvětšuje..a už mi vadí chodit, připadám si hrozně nejistě a bolí mě propnutí i pokrčení kolene. Otok je hlavně ve spodní části kolene.
Netušíte někdo, co by to mohlo být? Nemáte někdo zkušenost s něčím podobným?
Nevim o tom, že bych si něco udělala, žádnej špatnej pohyb jsem nezaznamenala, nespadla jsem.. A trochu mě děsí, že mi jen tak natýká koleno :-/
Tak jsem s tim dneska zavítala k doktorce.
Přišla jsem tam s kolenem nateklým skoro na dvojnásobek, nemohla ho úplně pokrčit ani dopnout, chození mě bolí.. Doktorka to uzavřela s tim, že rtg je v pořádku.
Za to jsem samozřejmě ráda, jen ve zprávě mám bludy jako "flexe v plném rozsahu", "extenze nebolestivá" a "koleno bez náplně", pozdějí "náplň není prokazatelná".
Takže výsledek asi jako kdybych nikam nešla, akorát bych s tim zbytečně někde necourala a nenaštvala se.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.