Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myslíte,že se do mě zamiloval?

Od: kate20 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,můj kamarád se do mě asi zamiloval :) I KDYŽ TO NEVÍM JISTĚ

líbí se mi a tak by to nebyl problém... :D

Je pozorný a když má šanci si se mnou povídat,udělá to,zdraví mne jako 1. ,což se u našich kluků moc nevídá :( pozval mě i na koncert :) lmyslítte,že se mu líbím? Děkuji za odpovědi

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kdyz to tak citis tak asi jo , zkus natuknout neco o vztahu jakmile budete jen vy dva nekde v pohode. A pujde to uz samo :)

hodnocení

0x

Dobrý den. My si můžeme myslet cokoliv, ale důležité je, co si o tom myslíš Ty sama. Jestli se chlapci líbíš a jestli o Tebe má zájem, bys měla cítit. Zda se do Tebe zamilovat, též musíš poznat sama. To zde nikdo nepoví, nevidíme mu do hlavy, ani do srdce. Ale pokud Tě pozval na koncert, pak se něco pěkného mezi vámi možná klube...Vypadá to, že se Tě snaží zaujmout...Zda je to láska, na to budete muset přijít sami. Přeji vám jí.:)

askmenow*
hodnocení

0x

Možná se mu líbíš, ale někomu se líbit neznamená, že se do tebe zamiloval. A nebo jsi mu třeba jen sympatická a bere tě jako kamarádku.

iz*
hodnocení

0x

Třeba jenom nemá s kým jít na koncert...

krkovicka*
hodnocení

0x
Žena náznaky a signály vycítí.Tý nic necítíš?Nemyslím pach,ale řeč těla,ta doba kdy mlčí,kdy vyhledává v davu oční kontakt.Kdy si je jistý že se tě smí dotknout.Nebo ti upřeně kouká do očí a povídá tak že se zadrhne.Kdy ho můžeš nachytat že se začervena.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]