Nejste přihlášen/a.
Ahojky, mám poprvé v životě platební kartu a chtěl bych vybrat hotovost z bankomatu, zajímá mě kdybych náhodou nikdy zadal špátně pin, zdali mi to kartu sežere a už nevratí, co pak?
Ahoj, po 3 chybných zadáních se karta většinou zablokuje, každá banka má jiný postup - viz bankovnipoplatky.com/...
Dobrý den,
opatrně v téhle oblasti není radno radit pokud nevíte.
Každá banka má totiž nastavené platební karty jinak. Takže univerzální rada - volejte na inoflinku banky a zeptejte se. Řeší se to dnes. Je lepší se zeptat než pak řešit pohlcenou kartu. Věřte mi.
Nebo napište, co máte za banku, abychom vám mohli poskytnout relevantní odpověď.
Pokud to nezměnili, po třetím špatně zadaném PINu bankomat kartu sežere, banka poté platební kartu skartuje, fyzicky zlikviduje. Nevyplatí se jí kartu s dodržením všech bezpečnostních opatření doručit zpět majiteli, který nezná vlastní PIN, bývá nutné zažádat o novou kartu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.