Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nahrát zpěv?

Od: zuzulinek* odpovědí: 4 změna:

Chci se zeptat, jak alespon trochu kvalitně bez profesionálních přístrojů nahrát zpěv.. Z mobilu mi to přijde velmi nekvalitní.Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

No jestli nahráváš přes "záznam zvuku" do formátu AMR, tak tam je člověk rád že pozná zvuk projíždějícího auta od štěkání psa :D co máš za mobil? Já mám starší Sony Ericsson, který ale nahrává videa v MP4 s AAC zvukem a tam je kvalita o poznání lepší, při nahrávání přes handsfree je zvuk i pěkně čistý bez šumu.

Jinak nějaký lepší mikrofon k PC, ne nějaký "skype" mikrofon

zuzulinek*
hodnocení

Mám SAMSUNG GALAXY ACE :)

Zkus se nahrát i s videem, pak není problém z videa přes AoA Audio Extractor vytáhnout jen zvuk. A většinou je záznam opravdu kvalitnější. Záleží taky k čemu to chceš a jak moc kvalitní to potřebuješ :)

zuzulinek*
03.06.12 16:05
hodnocení

díky ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]