Nejste přihlášen/a.
Mám takový choulostivý rychlý dotaz. Jedná se o to, že pokaždé když si nasadím kondom tak mi erekce ochabne ještě rychleji než vůbec s partnerkou jsme schopní přistoupit k pohlavnímu styku. Vážně mě to znervózňuje a nevím co s tím. Nechci rady typu ať začne partnerka brát prášky a tak. Chci se jen zeptat jestli si myslíte, že bych s tímhle měl jít někam na vyšetření a popřípadě kam? Bez kondomu nemám absolutně žádný ani ten nejmenší problém s erekcí (tvrdý jako skála).
Díky
S ochranou to nikdy nebude ono,pokud jste byl do teď zvyklý na sex bez ochranyJje to o tom,že vy víte,že tam je a proto to nechce stát.Zkuste partnerku přesvědčit,aby ochranu nasazovala pusou a pak chvilku pokračovala v laskání ústy.Když bude šikovná,tak si ani nevšimnte,že vám ochranu nasadila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.